ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Το κομμάτι που θα απογειώσει το αντρικό summer style


RKPT

26 Ιουνίου 2018

img-1118.jpg

  • Το πόλο που επιλέξαμε σήμερα θυμίζει πολύ έντονα κομμάτι της δεκαετίας του εξήντα, τότε που τα βαμβακερά μπλουζάκια με γιακά αποτελούσαν τον πυρήνα μίας καλοντυμένης εμφάνισης γραφείου. Ο γιακάς, η πατιλέτα και τα μανίκια επενδύονται με μία μονόχρωμη φάσα που δίνει έμφαση στο τύπωμα της μπλούζας.
  • Εσείς δε χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το πόλο σας τόσο επίσημα, δείτε την πρόταση που σας κάνουμε με τη βερμούδα και αφεθείτε ελεύθερα στους συνδυασμούς.

  • Η χρήση ζώνης κάνει το αποτέλεσμα πιο ντυμένο και συγκεκριμένο. Όταν, δε, επιλέξετε κι ένα χρώμα που δεν «σετάρει» απαραίτητα με το σύνολο, τότε μιλάμε για statement.
  • Ένα statement που ενισχύεται με την επιλογή των παπουτσιών. Αλήθεια, τι φορά κανείς με βερμούδα; Αυτό τα πλεκτό δερμάτινο ζευγάρι είναι η επιτομή του καλοκαιρινού στιλ.

THE LOOK


Βαμβακερό πόλο με λουλούδια, βαμβακερή βερμούδα και δερμάτινη ζώνη, όλα The Bostonians, Διαθέσιμα από τις The Bostonians Boutique.

Πλεκτά δερμάτινα παπούτσια από τη συλλογή του Classico, Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr

Φωτογραφίες: Σπύρος Χαμάλης

Styling: Βίβιαν Ρουβελα

Πηγή: In Icons We Trust

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.