ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Το παντελόνι που χρειάζεται κάθε άντρας το καλοκαίρι


9 Ιουλίου 2018

154151.jpg

Η σωστή μίξη λινού με βαμβάκι δημιουργεί κομμάτια σαν αυτό εδώ το πουκάμισο που παραμένει δροσερό και άνετο σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, χωρίς να χαρίζει ούτε ένα εκατοστό από την κομψότητά του. Σημειώστε πως εάν αναζητάτε ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα, αυτό το πράσινο είναι ιδανικό και ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα που θα επιλέξετε να βάλετε δίπλα του.

Η σκούρα ζώνη και τα «ασορτί» σκούρα δερμάτινα brogues είναι η σέξι πινελιά που σοβαρεύει το outfit με έναν τρόπο αρχετυπικά ανδρικό. Το σωστό λευκό παντελόνι, τόσο για τη φετινή σεζόν όσο και για πάντα, είναι ίσιο, σε σχέδιο “σωλήνα” και σταματά, κατά προτίμηση, λίγο πάνω από τον αστράγαλο, για να δώσει τον απαραίτητο αέρα στα παπούτσια σας.

THE LOOK

Πουκάμισο από βαμβάκι και λινό, βαμβακερό παντελόνι, δερμάτινη ζώνη και δερμάτινα brogues όλα Brooks Brothers, Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link. Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall / Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Ρολόι IWC Pilot’s Watch Mark XVIII Edition “Laureus Sport For Good Foundation”, Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

Φωτογραφίες: Σπύρος Χαμάλης

Styling: Βίβιαν Ρουβελα

Πηγή: In Icons We Trust

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.