Το κόσμημα που μυρίζει καλοκαίρι και το λατρεύουν οι influencers φέτος

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Το κόσμημα που μυρίζει καλοκαίρι και το λατρεύουν οι influencers φέτος

Το καλοκαίρι, τα βαριά χειμωνιάτικα κοσμήματα δίνουν τη θέση τους σε πιο ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα, πολλές φορές στολισμένα με ιδιαίτερα καλοκαιρινά υλικά.

Το καλό είναι ότι πρόκειται για αξεσουάρ που μπορείτε εύκολα να τα φτιάξετε και μόνες σας έτσι ώστε να εξυπηρετούν διπλό σκοπό. Θα βάζουν δηλαδή την απόλυτη καλοκαιρινή νότα στο στιλ σας και παράλληλα θα σας κάνει περήφανες μιας και θα τα έχετε δημιουργήσει μόνες σας.

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι λίγο κορδόνι ή μια μικρή αλυσίδα (το μήκος το επιλέγετε ανάλογα με το πόσο μακρύ θέλετε να είναι) και μερικά κοχύλια που είτε θα έχετε μαζέψει είτε θα τα αγοράσετε από κάποιο κατάστημα με χάντρες και υλικά για κοσμήματα από όπου θα προμηθευτείτε επίσης και τα κατάλληλα clips για το κούμπωμα - ρωτήστε και θα σας πουν τι θα χρειαστείτε.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Μπορείτε μάλιστα να "παίξετε" με το τελικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας είτε κάτι απόλυτα μίνιμαλ, περνώντας μόνο ένα κοχύλι στο κορδόνι ή την αλυσίδα, είτε πιο statement με το να προσθέσετε περισσότερα. Και φυσικά, μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με το αν το προορίζετε για βραχιόλι ή για κολιέ.

Καλή επιτυχία!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss