ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε backless φόρεμα αν έχετε μεγάλο στήθος


Αφροδίτη Σακκά

14 Αυγούστου 2018

26872476_102308200590844_2545125940900397056_n.jpg

Το μεγάλο στήθος μερικές φορές θεωρείται ευχή και κατάρα - ειδικά όσον αφορά κάποια συγκεκριμένα ρούχα. Όπως για παράδειγμα ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, που δεν αφήνει πολλές επιλογές. Το ιδανικό αποτέλεσμα δεν περιλαμβάνει να φαίνεται ολόκληρο σχεδόν το εσώρουχό μας, αλλά την ίδια στιγμή ίσως να μην νιώθουμε άνετα χωρίς καμία υποστήριξη. Αυτό αφορά την κάθε γυναίκα προσωπικά. Αν θέλουμε, λοιπόν, να φορέσουμε ένα τέτοιου είδους φόρεμα ή top, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε το μεγάλο στήθος μας και συγχρόνως να μην μας επηρεάζει η γνώμη των υπολοίπων. Αν εμείς νιώθουμε καλά και άνετα με το να μην φορέσουμε στηθόδεσμο, τότε είναι εντελώς δική μας επιλογή.

Αν, παρ' όλα αυτά, προτιμάτε τουλάχιστον κάποια υποστήριξη ή θέλετε να νιώθετε σίγουρες πως δεν θα υπάρξει κάποιο στιλιστικό... ατύχημα, υπάρχουν μερικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιήστε εσωτερικές μπανέλες

Στην αγορά κυκλοφορούν μπανέλες που μπορούν να ραφτούν μέσα στο ρούχο και να λειτουργήσουν ως στηθόδεσμος, αν το επιτρέπει το ύφασμα του φορέματος ή του top σας.

Διαλέξτε ένα ρούχο που δένει στον λαιμό

Ένα φόρεμα που δένει στο λαιμό μπορεί να προσφέρει μερική υποστήριξη στο στήθος σας, ενώ αναδεικνύει την πλάτη. Αξίζει να επενδύσετε σε αυτό.

Επιλέξτε ένα φόρεμα που να περιλαμβάνει μπανέλες

Πολλά φορέματα που έχουν ανοιχτή πλάτη, περιλαμβάνουν ήδη μπανέλες - συνήθως είναι φορέματα σε στιλ κορσέ και bodycon γραμμή.

Φορέστε ένα στηθόδεσμο με χιαστί στην πλάτη

Διαλέγοντας ένα κομψό στηθόδεσμο σε στιλ χιαστί στο πίσω μέρος, θα φανεί ως κομμάτι του outfit σας και όχι σαν να φορέσατε απλά κάτι μαζί με το φόρεμα ή top σας. Και θα έχετε και την απαραίτητη υποστήριξη!

 

Δείτε ακόμη: Τα do's & dont's όταν φοράμε backless

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.