ΣΤΙΛ STYLING TIPS

To outfit για την επιστροφή στο γραφείο


Αφροδίτη Σακκά

20 Αυγούστου 2018

abaca_642982_038.jpg

Η επιστροφή στο γραφείο μετά τις διακοπές δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Ειδικά όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι, όπου μετά από μέρες που έχουμε συνηθίσει να φοράμε ανάλαφρα και καλοκαιρινά ρούχα, χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερη προσπάθεια με το look μας (ας το παραδεχτούμε, κάνει ζέστη!) είναι δύσκολο να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε για να είμαστε ντυμένες κατάλληλα για το περιβάλλον εργασίας μας. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού τα αγαπημένα μας fashion girls έχουν φροντίσει να μας χαρίσουν μερικά εύκολα και stylish outfits στα Intagram feeds τους και να κάνουν τη στιλιστική επανασύνταξη στο γραφείο εντελώς ανώδυνη.

 

A post shared by Hannah Lewis (@hannahlewisstylist) on

Εμείς, βρήκαμε το ένα outfit για την πρώτη μέρα στο γραφείο που αποτελείται από απλά και ευέλικτα κομμάτια, τα οποία βρίσκονται σε κάθε γκαρνταρόμπα. Συνδυάστε, λοιπόν, ένα απλό μαύρο, αμάνικο top για την αντιμετώπιση της υψηλής θερμοκρασίας, με μία wrap φούστα σε ουδέτερη απόχρωση και το αγαπημένο σας ζευγάρι σανδάλια (ψηλοτάκουνα ή flat, αναλόγως με τι απαιτεί το office dress code σας). Συμπληρώστε με ένα κομψό κόσμημα και έτοιμες!

 

Δείτε ακόμη: 6 τάσεις που θα φοράμε το φθινόπωρο 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.