ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο άνετο trend για να φορέσετε με skinny jeans


Αφροδίτη Σακκά

31 Αυγούστου 2018

abaca_629058_037_1.jpg

Τα skinny jeans έχουν κάνει πολλούς "κύκλους" στην ιστορία της μόδας, ωστόσο παραμένουν ένα από τα πιο κολακευτικά κομμάτια σε μία γκαρνταρόμπα. Κι αυτό γιατί μπορούν να συνδυαστούν με σχεδόν τα πάντα - από ρούχα μέχρι αξεσουάρ μέχρι παπούτσια - και να κολακέψουν κάθε σωματότυπο, με το σωστό styling.

Τη φετινή σεζόν, μπορεί τα denim trends να επικεντρώνονται περισσότερο σε πιο φαρδιά στιλ τζιν με flare ή bootcut, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τοποθετήσουμε το αγαπημένο μας skinny τζιν στο βάθος της ντουλάπας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το συνδυάσουμε έτσι ώστε να ενσωματώσουμε τα trends του φθινοπώρου στα looks μας και να παραμείνουμε stylish.

Μάλιστα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο trend το οποίο όχι μόνο είναι άνετο και συνδυάζεται εξαιρετικά με τα skinny jeans, αλλά αποτελεί το κομμάτι-κλειδί στον πιο κολακευτικό συνδυασμό για κάθε στιλ. Ο λόγος για το φαρδύ, πλεκτό πουλόβερ, που μπορεί να μην είναι ακόμη η εποχή του, αλλά το φθινόπωρο δεν είναι όσο μακριά νομίζουμε και γι' αυτό θα ήταν καλό να είμαστε προετοιμασμένες. Συνδυάστε, λοιπόν, ένα φαρδύ πουλόβερ με πλέξεις, ρίγες ή σε έντονο χρώμα, με τα skinny jeans σας και το αγαπημένο σας ζευγάρι μποτάκια, για το look που θα μπορείτε να φοράτε κάθε ώρα της ημέρας το φετινό φθινόπωρο - και θα μας θυμηθείτε.

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε τη statement φούστα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.