ΣΤΙΛ STYLING TIPS

6 τρόποι να ετοιμάζεστε πιο γρήγορα το πρωί


Αφροδίτη Σακκά

22 Οκτωβρίου 2018

abaca_656258_087.jpg

Συνήθως, η πρωινή μας ρουτίνα ξεκινά κάπως έτσι: Χτυπάει το ξυπνητήρι και έχουμε 20 λεπτά να φτιάξουμε ένα outfit, να βάλουμε λίγη μάσκαρα και ρουζ, να βουρτσίσουμε τα δόντια μας και να φύγουμε. Κάθε λεπτό μετράει, οπότε το να βρούμε έναν τρόπο να ετοιμαζόμαστε πιο γρήγορα το πρωί μπορεί να επηρεάσει και το πώς νιώθουμε την υπόλοιπη μέρα.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 6 τρόπους για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή και να κάνουμε την πρωινή ετοιμασία εύκολη και γρήγορη. Μπορεί να μην αποτελούν λύσεις για το πώς να κοιμηθούμε λίγο περισσότερο, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσουμε να απολαμβάνουμε τη διαδικασία της ετοιμασίας και να δείχνουμε φυσικά, εξαιρετικά κομψές στο γραφείο.

Διαλέξτε τα πάντα από το προηγούμενο βράδυ

Διαλέξτε τα ρούχα και τα αξεσουάρ από το προηγούμενο βράδυ, έτσι ώστε να πρέπει να πάρετε λιγότερες αποφάσεις το πρωί.

Φτιάξτε μία "στολή"

Διαλέξτε κάποια βασικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν καθημερινά. Μετά, οργανώστε τη ντουλάπα σας ανά κατηγορία, έτσι ώστε να διαλέγετε γρήγορα το outfit σας.

Επικεντρωθείτε στα αξεσουάρ

Όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες. Αν έχετε αμφιβολίες, βασιστείτε στα αξεσουάρ σας και σε ένα ζευγάρι άνετα τακούνια. Ένα κόσμημα, για παράδειγμα, μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα απλό outfit.

Βγάλτε μία φωτογραφία

Αντί να περνάτε ώρες να κοιτάτε τα ρούχα σας, βγάλτε φωτογραφίες από outfits που σας αρέσουν και μετά συνδυάστε τα κομμάτια που έχετε διαθέσιμα.

Χρησιμοποιήστε παλιά αγαπημένα

Μπορείτε να φορέσετε τουλάχιστον ένα ρούχο ή αξεσουάρ που φορέσατε την προηγούμενη μέρα, έτσι ώστε να το έχετε εύκαιρο και να μη χρειαστεί να ξεκινήσετε απ' την αρχή.

Εκμεταλλευτείτε τα Σαββατοκύριακα

Οργανώστε τα looks της εβδομάδας από την Κυριακή και διατηρήστε τα απλά: Ένα τζιν ή παντελόνι, με ένα πουκάμισο και ένα κλασσικό jacket ή σακάκι μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα απλό και κομψό outfit.

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε λευκό πουκάμισο με 6 διαφορετικούς τρόπους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.