ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 στιλιστικά tricks που δε κοστίζουν τίποτα και θα ανανεώσουν το look σας


Αφροδίτη Σακκά

27 Οκτωβρίου 2018

abaca_656361_023.jpg

Πολλές φορές νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε το στιλ μας και συχνά καταλήγουμε να δίνουμε αρκετά χρήματα σε αγορές της στιγμής που μετά μετανιώνουμε. Αυτή η διαδικασία συχνά προκαλείται στην εναλλαγή σεζόν. Αν το έχετε παρατηρήσει, ενώ μπορεί να έχουμε μία ντουλάπα γεμάτη με ρούχα, μόλις αλλάζει ο καιρός νιώθουμε πως "δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε". Αλλά, μερικές φορές, μία μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει ένα απλό outfit, εξαιρετικά stylish.

Τον τελευταίο μήνα, έχουμε παρατηρήσει διάφορα tricks στις street style φωτογραφίες της σεζόν- όλα εκ των οποίων μπορούν να μεταμορφώσουν τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και δε κοστίζουν απολύτως τίποτα. Δείτε παρακάτω τα πέντε styling tricks που θα δώσουν αέρα ανανέωσης στα αγαπημένα σας ρούχα:

Zώνη

Μία ζώνη γύρω από ένα παλτό ή σακάκι μπορεί να δώσει έμφαση στη μέση και να δημιουργήσει μία κολακευτική σιλουέτα.

Λεπτό κασκόλ φορεμένο σαν μαντήλι

Μία μικρή λεπτομέρεια, όπως ένα λεπτό κασκόλ φορεμένο σαν μαντήλι, όχι μόνο θα δώσει ένα stylish αέρα στο outfit σας, αλλά θα σας κρατήσει ζεστές μόλις πέσει η θερμοκρασία.

Ζιβάγκο

Το ζιβάγκο έρχεται ξανά από τα 70s και μπορεί να φορεθεί με τα πάντα.

Διπλό πανωφόρι

Διαλέξτε ένα λεπτό πανωφόρι - όπως ένα σακάκι - και συνδυάστε το με ένα oversized παλτό.

Δείτε ακόμη: Πώς να ντυθείτε όπως οι Γαλλίδες το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.