ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το παντελόνι που θα σας κάνει να δείχνετε πιο ψηλές


Αφροδίτη Σακκά

1 Νοεμβρίου 2018

abaca_656258_018_1.jpg

Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση το να βρούμε το ιδανικό outfit που θα συνδυάζει και άνεση και κομψότητα, πόσο μάλλον ένα που θα μας κολακεύει και θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του σώματός μας. Γι' αυτό εμείς βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση συνδυασμών που θα δείχνουν ανανεωμένοι και θα κολακεύουν κάθε στιλ, ενώ θα ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια ταιριάζει πλήρως στη παραπάνω περιγραφή, ενώ είναι εξαιρετικά stylish: Η παντελόνα. Το συγκεκριμένο στιλ ταιριάζει όχι μόνο στο γραφείο, αλλά και σε οποιοδήποτε weekend look, ενώ δίνει κολακεύει τα πόδια κάνοντάς μας να δείχνουμε πιο ψηλές. Η ΧΧL αυτή σιλουέτα έχει φανεί ιδιαίτερα δημοφιλής τους τελευταίους μήνες - όπως αποδεικνύουν τα Instagram accounts μερικών από των πιο cool fahion girls εκεί έξω. Χάρη στο ψηλόμεσο στιλ τους, κάνουν τα πόδια να φαίνονται δύο φορές πιο ψηλά, ενώ ο όγκος τους δημιουργεί ισορροπία.

Για το απόλυτο office look διαλέξτε μία tailored παντελόνα σε ουδέτερη απόχρωση και συνδυάστε τη με κομμάτια της ίδιας χρωματικής παλέτας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Για το weekend look σας, διαλέξτε μία τζιν παντελόνα και συνδυάστε τη με ένα πουλόβερ σε παστέλ χρώμα - για να συμβαδίσετε και με τα trends της σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE JOHANNSEN (@annejohannsen) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε ροζ το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.