ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το casual outfit που δείχνει πιο ακριβό απ' ότι είναι


Αφροδίτη Σακκά

13 Νοεμβρίου 2018

abaca_658561_067_1.jpg

Τον τελευταίο καιρό, ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα casual outfits στο Instagram που έχουν μία κοινή ιδιότητα: δείχνουν πολύ πιο ακριβά απ' ότι είναι. Σίγουρα, το σωστό styling παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά ένα κομψό look δε χρειάζεται απαραίτητα να αποτελείται από πολύ ακριβά κομμάτια για να δείχνει προσεγμένο. 

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, ενός ακόμα εκτενούς search για τα ιδανικά casual looks που θα μας λύσουν τα χέρια τις καθημερινές, ανακαλύψαμε ένα που καταφέρνει να κάνει tick σε όλα τα κουτάκια. Είναι εύκολο, μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις και αποτελείται από ρούχα που είτε έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας, είτε μπορούμε να βρούμε σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice Catherine (@alicecatherine) on

Το look της Alice Catherine είναι απλό - συγκεκριμένα, είναι ο γνωστός συνδυασμός πουλόβερ και τζιν. Ωστόσο, το γεγονός πως το τζιν της είναι λευκό δίνει αμέσως έναν τόνο πολυτέλειας, ενώ τα καφέ δερμάτινα αξεσουάρ τον συμπληρώνουν. Το oversized ναυτικό πουλόβερ δένει ιδανικά με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια, ενώ μοιάζει εξαιρετικά άνετο.

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε το τζιν σας και να μη δείχνει βαρετό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.