ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle Blues rock: Αυτό το φθινόπωρο μιλάει σε όλους τους τόνους του μπλε


21 Νοεμβρίου 2018

1.jpg

Πέρα από το αγαπημένο χρώμα της ομάδας, είναι και η δυνατότερη τάση για το φθινόπωρο που έρχεται. Το μπλε ξέρει τι θέλει και πως να ταιριάξει σε κάθε γκαρνταρόμπα, χωρίς να γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντος, αλλά με τη δύναμη να φιλοξενήσει όποιο χρώμα επιλέξει να σταθεί δίπλα του. Πέρα λοιπόν από τα προφανή (λευκό, κόκκινο), δοκιμάστε να το παντρέψετε με καφέ ή μαύρα αξεσουάρ και γκρι λεπτομέρειες.

Ένα λεπτό κι ανάλαφρο πουλόβερ με φίνα πλέξη θα αποτελέσει το ιδανικό συμπλήρωμα μίας απογευματινής εμφάνισης, ακόμη και στους τέσσερις τοίχους του γραφείου.

Εάν δοκιμάσετε τη γοητεία του γκρι, τολμήστε να το συνδυάσετε με φωτεινά μπλε μεγαλύτερης χρωματικής έντασης ώστε να υποστηρίξετε σωστά την επιλογή σας.

Δύο διαφορετικά μπλε μπορούν να συνυπάρξουν άνετα σε μία εμφάνιση, χωρίς να επιχειρήσουν να κλέψουν το ένα από τη γοητεία του άλλου. Αντιθέτως, λειτουργούν συμπληρωματικά δημιουργώντας χρωματικά layers που δίνουν βάθος και άποψη.

Τα παπούτσια σας μπορούν να επιβάλλουν την δύναμη του καφέ σε μία ενδιαφέρουσα, γυαλιστερή εκδοχή που χαρίζει προσωπικό στιλ και δείχνει τόλμη και αυτοπεποίθηση. Θυμηθείτε, οι κάλτσες σας δεν χρειάζεται να είναι εμφανείς...

THE LOOK

Πουλόβερ και κοτλέ παντελόνι Pepe Jeans Διαθέσιμα από τη Shop &Trade .

Ρολόι IWC από τη συλλογή “Portofino Hand-Wound Moon Phase Edition”, Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

Δερμάτινα monk-strap παπούτσια από τη συλλογή του Classico, Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo,Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.g

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.