ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βροχερή μέρα; Δοκιμάστε αυτό το outfit


Αφροδίτη Σακκά

26 Νοεμβρίου 2018

abaca_652373_016.jpg

Ο χειμώνας είναι πιο κοντά απ' όσο νομίζουμε και οι βροχερές μέρες του φθινοπώρου έχουν ήδη κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους. Κι ενώ χουμε ξεκινήσει να φοράμε τα αγαπημένα μας ζεστά πουλόβερ και κομψά μποτάκια, το χειμερινό ντύσιμο και ειδικά το ντύσιμο για βροχή συνεχίζουν να μην είναι εύκολη υπόθεση. Πόσες φορές άραγε έχει βγει απ' το σπίτι για το γραφείο, χωρίς ομπρέλα, σωστό πανωφόρι ή τη κατάλληλη τσάντα; Εμείς πάντως πολλές.

Γι' αυτό κάναμε μία γρήγορη έρευνα στα Instagram feeds των αγαπημένων μας street style stars του Λονδίνου (είναι οι masters του είδους, άλλωστε) και βρήκαμε ένα απλό outfit που μπορεί να σας λύσει τα χέρια κάθε βροχερή μέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Το outfit μας θέλουμε να είναι, φυσικά, πρακτικό αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θέλουμε να παραμείνουμε κομψές. Δοκιμάστε λοιπόν να φορέσετε cropped τζιν (για να μην φτάσει ποτέ το νερό στο παντελόνι σας), τα μαύρα μποτάκια σας που φτάνουν μέχρι πάνω από τον αστράγαλο, ένα πουλόβερ ζιβάγκο σε ουδέτερη απόχρωση και φυσικά ένα statement πανωφόρι. Ιδανικά, το πανωφόρι σας θα ήταν καπαρντίνα ή αδιάβροχο, αν παρ' όλα αυτά δεν έχετε, φορέσετε το statement παλτό σας και βεβαιωθείτε πως δεν θα φύγετε από το σπίτι χωρίς ομπρέλα!

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε thigh-high boots το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.