ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φορέστε το κοστούμι σαν μία πραγματική Γαλλίδα


Αφροδίτη Σακκά

26 Νοεμβρίου 2018

abaca_658561_049_1.jpg

Τα social media όχι μόνο μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση στις στιλιστικές επιλογές των πιο κομψών γυναικών του κόσμου, με μία απλή κίνηση, αλλά μας δίνει και την ευκαιρία να επαληθεύσουμε τις στιλιστικές συμβουλές που ακούμε εδώ και χρόνια.

Κι όταν σκεφτόμαστε "μαθήματα στιλ" μας έρχονται πάντα στο μυαλό οι αγαπημένες Γαλλίδες, οι γυναίκες που έχουν τη μοναδική ικανότητα να συνδυάζουν απλά κομμάτια και να φτιάχνουν τα πιο αξιοζήλευτα outfits. Κάποιες από αυτές, βέβαια, έχουν υιοθετήσει και μία πιο σύγχρονη προσέγγιση του διαχρονικού παριζιάνικου στιλ, δίνοντάς μας ακόμα περισσότερη έμπνευση. Συν το ότι χρησιμοποιούν διάφορα στιλιστικά tricks που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα κλασσικό look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Syana Laniyan (@syanafromparis) on

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του γαλλικού στιλ είναι το styling που συνδυάζει διαχρονικά και προσεγμένα κομμάτια, με πιο casual και σύγχρονα. Ένα καλό παράδειγμα είναι το look της Syana Laniyan, η οποία φοράει ένα ιδιαίτερα κομψό και προσεγμένο κοτλέ κοστούμι και το συνδυάζει με sneakers, κάνοντάς το αυτόματα ένα ευέλικτο look για κάθε περίσταση.

 

Δείτε ακόμη: 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.