ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 στιλιστικά λάθη που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη σε ηλικία


Αφροδίτη Σακκά

30 Νοεμβρίου 2018

abaca_610187_084_1.jpg

Πολλές φορές ακούμε πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Αν, βέβαια, ρωτήσετε τις περισσότερες γυναίκες για το αν θα ήθελαν να δείχνουν νεότερες, οι περισσότερες απαντήσεις θα είναι θετικές. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στο να μεγαλώνει κανείς (αυτή είναι η ζωή, άλλωστε), αλλά όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι, υπάρχουν μερικές κινήσεις που μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες σε ηλικία - και κάποιες που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο νεανική: 

1. Πολυφορεμένα παπούτσια και τσάντες

Όταν τα αξεσουάρ σας δείχνουν κουρασμένα, έτσι δείχνετε κι εσείς. Φροντίστε τα και επιδιορθώστε τα αν δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση - είναι το κλειδί των outfits σας.

2. Όταν φοράτε vintage κομμάτια χωρίς μοντέρνο styling

Μη φοβηθείτε να διορθώσετε, να αλλάξετε ή να συνδυάσετε με διαφορετικούς τρόπους τα retro κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας - πρέπει να δείχνουν σύγχρονα και όχι σαν να αντιγράψατε κατά γράμμα το πιο πρόσφατο look της γιαγιάς σας.

3. Το στιλ σας έχει παραμείνει το ίδιο εδώ και χρόνια

Όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει και η προσωπικότητά σας - γιατί το στιλ σας να μένει το ίδιο; Δε χρειάζεται να αγοράζετε καινούρια ρούχα κάθε σεζόν, αλλά μπορείτε να συμπληρώνετε με μερικά από τα trends της εποχής. Επίσης, είναι σημαντικό να ντύνεστε με τρόπο που ταιριάζει στον σωματότυπό σας και να δοκιμάζετε νέα στιλ που θα σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση.

 

Δείτε ακόμη: 5 λάθη που κάνετε όταν αγοράζετε τζιν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.