ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 trends που δεν θα φοράει κανείς το 2019


Αφροδίτη Σακκά

11 Δεκεμβρίου 2018

abaca_658561_095.jpg

Η μόδα αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς και μερικές φορές είναι δύσκολο να μένουμε ενημερωμένες για τα πάντα. Από χρονιά σε χρονιά και από σεζόν σε σεζόν, τα trends πάνε κι έρχονται σε ταχύτητα φωτός - κάποια μένουν, κάποια χάνονται πολύ γρήγορα και κάποια άλλα διχάζουν.

Με τη νέα χρονιά να πλησιάζει, ήδη κάνουμε έρευνα πάνω στα μεγαλύτερα trends του 2019, αλλά και σε αυτά που δεν θα τα καταφέρουν μετά την 1η Ιανουαρίου. Φυσικά, αν μας έμαθε κάτι το 2018 είναι πως όλα αυτά ενδεχομένως να επιστρέψουν κάποια στιγμή - γι' αυτό δεν πετάμε τίποτα! - αφού έτσι είναι ο κόσμος της μόδας. Αν όμως αναρωτιέστε τι να αγοράσετε και τι να αφήσετε στο πατάρι (ή να χαρίσετε) λίγες μέρες πριν το τέλος της χρονιάς, εμείς βρήκαμε τα 3 trends που θα είναι "εκτός" για το 2019 - και τι να φορέσετε αντί γι' αυτά:

Αφήστε: Τις μπλούζες με ανοιχτούς ώμους

Φορέστε: Tα chunky πουλόβερ

Μπορούμε να πούμε πως τα φαρδιά πουλόβερ δεν θα είναι ποτέ "εκτός". Είναι τόσο ευέλικτα που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τους εαυτούς μας να μην τα φορούν το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Αφήστε: Τα chokers

Φορέστε: Πολλά λεπτά κρεμαστά

Τα chockers είχαν τα 15 λεπτά δημοσιότητάς τους πριν μερικές σεζόν και ήρθε η στιγμή να μείνουν στο παρελθόν. Διαλέξτε κολιέ με λεπτές αλυσίδες και κρεμαστά.

Αφήστε: Τις γόβες στιλέτο

Φορέστε: Χοντρό τακούνι

Δεν λέμε οτι οι γόβες στιλέτο είναι εντελώς "εκτός" αλλά θα προτείναμε ένα πιο χοντρό τακούνι για πιο κομψά looks.

Δείτε ακόμη: Τα trends στα χρώματα για το 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.