ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τo trend στις μπότες που θα αναδείξει κάθε χειμερινό look


Αφροδίτη Σακκά

20 Δεκεμβρίου 2018

abaca_657828_031_1.jpg

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, ένα από τα καλύτερα κομμάτια του χειμώνα είναι το ότι μπορούμε να φοράμε επιτέλους όλα τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά και χειμερινά ρούχα, συμπεριλαμβανομένων των knee-high boots μας. Πάντα θα έχουμε μία θέση στη καρδιά μας για τα πιο αξιόπιστα και αγαπημένα μας μποτάκια, αλλά οι 80s σιλουέτες στις μπότες μέχρι το γόνατο μας έχουν κερδίσει τη φετινή σεζόν.

Είναι ελαφρώς πιο "επίσημες" από τις καθημερινές μας μπότες, ενώ παραμένουν στο κατάλληλο ύψος για να μπορούμε να τις φοράμε και στο γραφείο. Επιπλέον, οι μπότες μέχρι το γόνατο μπορούν να κάνουν κάθε outfit, casual ή επίσημο, να δείχνει εξαιρετικά προσεγμένο. Μπορείτε να τις φορέσετε με μία κομψή midi φούστα ή με ένα τζιν για χαλαρό weekend look. Αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας looks με knee-high boots για να σας βοηθήσουμε:

Δείτε ακόμη: Πώς να συνδυάσετε το γκρι παλτό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.