ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο απλό & λαμπερό πρωτοχρονιάτικο outfit, που δεν είναι φόρεμα


Αφροδίτη Σακκά

26 Δεκεμβρίου 2018

london_sept_18_03.jpg

Δείπνο με φίλους, σπιτικά gatherings, για ποτό στο αγαπημένο (κοντινό) bar - ό,τι κι αν κάνετε την παραμονή της πρωτοχρονιάς, είτε αυτό περιλαμβάνει αρκετό κόσμο, είτε λίγα άτομα γύρω σας, μπορείτε να διασκεδάσετε όσο θέλετε με το look σας. Άλλωστε, αν δεν είναι αυτή η καλύτερη στιγμή, τότε ποια είναι; Δοκιμάστε απρόσμενο styling και φορέστε ίσως κάτι που να μην φορούσατε άλλη μέρα τοτυ χρόνου.

Βέβαια, αν οι παγιέτες και τα πολύ λαμπερά looks δεν είναι κάτι που σας ενθουσιάζει, μην ανησυχείτε. Τα αγαπημένα μας fashion girls του Instagram έχουν τη λύση και είναι απλή, λαμπερή και κομψή. Αν φέτος προτιμάτε κάτι άλλο από φόρεμα, αλλά κάτι με το οποίο θα είστε άνετη και συγχρόνως γιορτινή, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε ένα party top και ένα παντελόνι. Προσέξτε: To κλειδί της υπόθεσης εδώ, είναι να συνδυάσετε διαφορετικές υφές που θα προσθέσουν ένα touch πολυτέλειας στο πρωτοχρονιάτικο look σας, όπως για παράδειγμα σατέν με δέρμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Συπληρώστε το look με ένα stylish clutch και ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Δείτε ακόμη: Τα πιο κομψά παπούτσια για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.