ΣΤΙΛ STYLING TIPS

7 πράγματα που κάνουν κρυφά όλες οι stylish γυναίκες


Αφροδίτη Σακκά

30 Δεκεμβρίου 2018

street_london_wss18_022.jpg

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικές γυναίκες δείχνουν τόσο ανεπιτήδευτα κομψές; Όπως για παράδειγμα, οι αγαπημένες μας Γαλλίδες; Θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς πως είναι θέμα DNA, αλλά η αλήθεια είναι πως αν παρατηρήσετε προσεκτικά, οι πιο κομψές γυναίκες έχουν μερικά κοινά που τις κάνουν πιο chic απ' τις υπόλοιπες και οφείλονται σε μερικά στιλιστικά μυστικά:

1. Θυμούνται και παίζουν με διάφορους στιλιστικούς συνδυασμούς

Δεν έχει να κάνει τόσο με τον σχεδιασμό για συγκεκριμένες μέρες, όσο με το να ξέρετε πως οτιδήποτε στη ντουλάπα σας ταιριάζει με κάτι άλλο. Έτσι, θα μπορείτε να κάνετε εύκολα εναλλαγές και τα outfits σας να δείχνουν πάντα φρέσκα.

2. Δε φοβούνται να είναι απλές και κομψές

Το ανεπιτήδευτο στιλ συχνά έχει να κάνει με απλά και διαχρονικά κομμάτια, που ταιριάζουν πάντα μεταξύ τους.

3. Φροντίζουν τα παπούτσια τους ανεξάρτητα απ' την τιμή τους

Πριν φορέσετε τα καινούρια σας παπούτσια, πηγαίντε τα στον τσαγκάρη. Αν βάλετε σόλες, θα τα προστατέψετε πιο εύκολα απ' τη φθορά.

4. Ξέρουν πως το προσωπικό στιλ έχει να κάνει με το να φοράς ξανά τα ρούχα σου και να το απολαμβάνεις

Ανεξάρτητα με την προσωπική σας αισθητική, είναι σημαντικό να φοράτε τα ρούχα σας ξανά και ξανά. Μην πέφτετε στην παγίδα πως χρειάζεστε κάτι καινούριο συνεχώς, για να δείχνετε κομψές. Κάντε έξυπνες και διαχρονικές επενδύσεις.

5. Ντύνονται για τον εαυτό τους

Ξεχάστε το ντύσιμο για τον σύντροφό σας ή τις φίλες σας: Φορέστε αυτό που κάνει εσάς χαρούμενες.

6. Αντλούν έμπνευση απ' όλους και όλα

Δε μιλάμε για ολόκληρη αντιγραφή, αλλά αν σας αρέσει ένας συνδυασμός χρωμάτων ή prints, δεν είναι κακό να το εφαρμόσετε κι εσείς.

7. Βρίσκουν ένα πράγμα που τους αρέσει και το κάνουν χαρακτηριστικό τους

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σας αρέσει μπορείτε να το κάνετε "δικό σας" και να χτίσετε μία ολόκληρη collection πάνω σε αυτό: Είτε είναι παπούτσια, τσάντες, πουλόβερ, κλπ.

Δείτε ακόμη: 9 τρόποι να φορέσετε midi φόρεμα όπως τα fashion girls

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.