ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το 1 trend που θα κυριαρχήσει και το 2019


Αφροδίτη Σακκά

31 Δεκεμβρίου 2018

abaca_656361_076.jpg

Πολύ συχνά, τα trends μοιάζουν να περνούν και να φεύγουν με ταχύτητα φωτός. Αλλά υπάρχουν και φορές που ένα trend με πραγματικά διαχρονική δύναμη, κάνει την εμφάνισή του και παραμένει στις top θέσεις της λίστας με τα μεγαλύτερα trends για αρκετές σεζόν. Μερικά καλά παραδείγματα είναι αυτά των wide-leg στιλ στα παντελόνια, των oversized blazers και πιο πρόσφατα των croc-effect trend στις τσάντες που επανήλθε στο προσκήνιο το φθινόπωρο του 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Ο λόγος που οι τσάντες από faux δέρμα κροκόδειλου έχουν τόση μεγάλη απήχηση, είναι κυρίως επειδή είναι πολύ εύκολο να συνδυαστούν. Είναι διακριτικές αλλά chic, ενώ προσδίδουν πολυτέλεια σε κάθε look. Συν το ότι είναι ένα εξαιρετικά διαχρονικό στιλ. Η επιστροφή τους στο προσκήνιο της μόδας αποτελεί ακόμα μία ένδειξη της γενικής νοσταλγίας που κυριαρχεί στη βιομηχανία αυτή τη στιγμή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S Y L W I A L O N D O N (@silvia_hare) on

Αν δεν είστε σίγουρες για το πώς να συνδυάσετε το συγκεκριμένο στιλ, απλά να θυμάστε πως το croc-effect είναι όπως κάθε άλλο δέρμα, με ένα twist. Mπορείτε να το συνδυάσετε με animal prints ή και με μονόχρωμα looks - το μόνο σίγουρο είναι πως δείξουν αυτόματα chic.

 

Δείτε ακόμη: Τα trends στα χρώματα για το 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.