ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το οικονομικό styling trick της Kate Moss απ' τα 90s που δουλεύει ακόμα


Αφροδίτη Σακκά

5 Ιανουαρίου 2019

19981016_gaf_g49_0111.jpg

Δε χρειάζεται παρά μία γρήγορη ματιά στο Pinterest για να δει κανείς πως το στιλ της Kate Moss στα 90s παραμένει αγαπημένο κάθε γυναίκας. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη με τη Guardian, το μοντέλο αποκάλυψε πως κατάφερε να είναι τόσο stylish με λίγα χρήματα. "Λατρεύω τα φιλανθρωπικά καταστήματα," είπε η Moss. "Γιατί, ξέρεις τι, όλα αυτά τα vintage μαγαζιά, απλά πάνε και ψάχνουν στα φιλανθρωπικά. Μετά τα βάζουν στα καταστήματά τους για 500 λίρες επειδή ξέρουν πώς μοιάζει ένα πουκάμισο Balmain".

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα tips όταν ψωνίζεται σε φιλανθρωπικά καταστήματα ή second-hand:

1. Μην επικεντρωθείτε στην αναζήτηση των brands - Δείτε την ποιότητα υφάσματος και την κατάστασή του

2. Κοιτάξτε προσεκτικά το ύφασμα - Μπορεί να βρείτε κασμιρένια και 100% μάλλινα, κοιτώντας απλά το εσωτερικό ταμπελάκι

3. Μάθετε για τι πράγματα είναι καλύτερα τα φιλανθρωπικά ή second-hand καταστήματα - Αυτή τη στιγμή, αναζητήστε 80s blazers, tweed σακάκια, croc-effect αξεσουάρ και μαντήλια με prints

4. Χρειάζεται υπομονή - Η Kate Moss είπε στην ίδια συνέντευξη πως κάθε φορά που περνούσε από ένα φιλανθρωπικό κατάστημα, έμπαινε καλού- κακού. Χρειάζεται ψάξιμο.

5. Μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε στο μέγεθός σας - Αν βρείτε κάτι που σας αρέσει αλλά σας είναι πολύ μεγάλο, μπορείτε απλά να το πάτε στη μοδίστρα και να το φέρει στα μέτρα σας

 

Δείτε ακόμη: 5 στοιχεία από τα 90s που μπορείτε να βάλετε στο στιλ σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.