ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το fashion trend που είναι φτιαγμένο για petite γυναίκες


Αφροδίτη Σακκά

7 Ιανουαρίου 2019

streetfashion_ny_2018_314.jpg

Δεν αποτελεί μυστικό το ότι τα περισσότερα trends είναι ιδανικά για έναν συγκεκριμένο σωματότυπο και όχι άλλους - και συχνά λειτουργούν για τις γυναίκες που έχουν αρκετό ύψος. Γι' αυτό και οι culottes, τα cropped τζιν και το γενικότερο trend του κοντού παντελονιού είναι ένα πραγματικό δώρο για όσες γυναίκες βρίσκονται στην petite κατηγορία. Το συγκεκριμένο trend σημαίνει πως τα μικροκαμωμένα κορίτσια δε χρειάζεται να πάνε για μία ακόμη φορά στη μοδίστρα (κάτι που συμβαίνει με κάθε αγορά ενός παντελονιού με κανονικό ύψος), οπότε η συγκεκριμένη σιλουέτα είναι stylish και οικονομική!

Βέβαια, το συγκεκριμένο trend λειτουργεί για οποιοδήποτε ύψος και δείχνει εξαιρετικά κολακευτικό, ενώ μπορεί να αναδείξει το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια και να δώσει και λίγο ύψος. Συνδυάστε με όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, αφού ένα cropped παντελόνι ταιριάζει με σχεδόν ό,τι έχουμε στη ντουλάπα μας.

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε το τζιν σας και να μη δείχνει βαρετό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.