ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η τσάντα που δεν θα κρατούσε ποτέ μία Γαλλίδα


Αφροδίτη Σακκά

9 Ιανουαρίου 2019

abaca_656361_077.jpg

Θα έχετε παρατηρήσει πως το γαλλικό στιλ είναι ένα απ' τα αγαπημένα μας. Κι αυτό, γιατί περιλαμβάνει απλά ρούχα και "αχτένιστα" μαλλιά που δημιουργούν το απόλυτο ανεπιτήδευτο παριζιάνικο look. Τι γίνεται, όμως, με τις τσάντες - δηλαδή τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ;

Με μία γρήγορη ματιά στα looks των αγαπημένων μας Γαλλίδων fashion girls, παρατηρήσαμε πως σπάνια θα τις δούμε να κρατούν μία oversized τσάντα. Συνήθως, κυκλοφορούν με mini bags και τους αρέσει να δείχνουν πως δε χρειάζονται να κουβαλούν μαζί τους πολλά πράγματα σε μία τεράστια τσάντα.

Επίσης, τα κλασσικά χρώματα όπως σκούρο μπλε, ή γήινες αποχρώσεις όπως τερρακότα, είναι αυτά που θα επιλέξουν σε μία τσάντα, ενώ πολύ έντονες αποχρώσεις είναι σχεδόν απαγορευτικές. Το κλειδί - όπως και με πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το γαλλικό στιλ - είναι να διατηρούμε το outfits μας όσο πιο απλό γίνεται. Οτιδήποτε δείχνει πως έχει δεχθεί ιδιαίτερη προσπάθεια ή ένα αξεσουάρ με πολλά διακοσμητικά και κεντήματα δεν θα είχε καμία ευκαιρία στο χέρι μίας κομψής Παριζιάνας.

Δείτε ακόμη: Front-tie: Το ιδιαίτερο top που αγαπούν οι Γαλλίδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.