Η τσάντα που δεν θα κρατούσε ποτέ μία Γαλλίδα

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019

Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019

Η τσάντα που δεν θα κρατούσε ποτέ μία Γαλλίδα

Θα έχετε παρατηρήσει πως το γαλλικό στιλ είναι ένα απ' τα αγαπημένα μας. Κι αυτό, γιατί περιλαμβάνει απλά ρούχα και "αχτένιστα" μαλλιά που δημιουργούν το απόλυτο ανεπιτήδευτο παριζιάνικο look. Τι γίνεται, όμως, με τις τσάντες - δηλαδή τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ;

Με μία γρήγορη ματιά στα looks των αγαπημένων μας Γαλλίδων fashion girls, παρατηρήσαμε πως σπάνια θα τις δούμε να κρατούν μία oversized τσάντα. Συνήθως, κυκλοφορούν με mini bags και τους αρέσει να δείχνουν πως δε χρειάζονται να κουβαλούν μαζί τους πολλά πράγματα σε μία τεράστια τσάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnneLaure Mais Moreau (@adenorah) on

Επίσης, τα κλασσικά χρώματα όπως σκούρο μπλε, ή γήινες αποχρώσεις όπως τερρακότα, είναι αυτά που θα επιλέξουν σε μία τσάντα, ενώ πολύ έντονες αποχρώσεις είναι σχεδόν απαγορευτικές. Το κλειδί - όπως και με πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το γαλλικό στιλ - είναι να διατηρούμε το outfits μας όσο πιο απλό γίνεται. Οτιδήποτε δείχνει πως έχει δεχθεί ιδιαίτερη προσπάθεια ή ένα αξεσουάρ με πολλά διακοσμητικά και κεντήματα δεν θα είχε καμία ευκαιρία στο χέρι μίας κομψής Παριζιάνας.

 

Δείτε ακόμη: Front-tie: Το ιδιαίτερο top που αγαπούν οι Γαλλίδες

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

More for you

Don't Miss