ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα τετράγωνα μποτάκια επέστρεψαν - Πώς θα τα φορέσετε


Αφροδίτη Σακκά

12 Ιανουαρίου 2019

london_sept_18_080.jpg

To Instagram μπορεί να κάνει συγκεκριμένα ρούχα ή αξεσουάρ να μοιάζουν ακαταμάχητα. Κάτι που ξεκινά ως trend στις πασαρέλες, θα εμφανιστεί γρήγορα στις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων και ακόμα πιο γρήγορα σε όλα τα Instagram accounts των influencers. Κι αυτή τη στιγμή, τα τετράγωνα μποτάκια είναι το νέο αγαπημένο item του fashion crowd και αποτελεί το πιο απλό στιλιστικό upgrade που μπορούμε να κάνουμε τη φετινή σεζόν.

Τα τετράγωνα μποτάκια επιστρέφουν φυσικά από τα 90s και έχουν την ικανότητα να αλλάξουν το πώς δείχνει ένα outfit, είτε είναι casual, είτε επίσημο. Ένα απλό πουλόβερ, ένα τζιν και μποτάκια σαν συνδυασμός μπορεί να μοιάζει υπερβολικά απλός, αλλά με ένα τετράγωνο μποτάκια, το look θα δείχνει πολύ πιο κομψό χωρίς πολλή προσπάθεια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by * (@madelynnfurlong) on

Το συγκεκριμένο trend έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες: Ένα μποτάκι με snake print ή δερμάτινο, λευκό μπορεί να ανανεώσει άμεσα ένα πολύ απλό outfit. Διαλέξτε ένα cropped παντελόνι για να αναδείξετε τα μποτάκια σας και διατηρήστε το look απλό και κομψό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Valle (@vbiancav) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε thigh-high boots το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.