ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε combat boots το 2019


Αφροδίτη Σακκά

29 Ιανουαρίου 2019

london_sept_18_120_1.jpg

Το ότι δε θεωρείτε το στιλ σας "punk rock", αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να φοράτε combat boots. Τα τελευταία χρόνια, brands όπως The Row και Proenza Schouler έχουν λανσάρει ανανεωμένες και κομψές εκδοχές του συγκεκριμένου στιλ μπότας, ελαφρώς πιο διακριτικές από τις κλασικές combat boots. Το πώς θα τις συνδυάσετε, εξαρτάται εντελώς από εσάς, αλλά το κλειδί της υπόθεσης είναι να βρείτε έναν τρόπο να ταιριάξετε το είδος αυτό μπότας με κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Αν έχετε αμφιβολίες, μπορείτε να ξεκινήσετε απ' τα απλά: Μία δερμάτινη μπότα με κορδόνια, σε συνδυασμό με μία θυληκή midi φούστα ή ίσως ένα χρωματιστό maxi φόρεμα. Για πιο casual look, μπορείτε να πάρετε παράδειγμα απ' τα μοντέλα Bella Hadid και Kendall Jenner, και να συνδυάσετε τις μπότες με τζιν και T-shirt. Παρακάτω, θα βρείτε μερικούς εξαιρετικά κομψούς τρόπους να φορέσετε τα combat boots - που σημειωτέον, θα σας κρατήσουν ζεστές όσο κανένα άλλο στιλ μπότας.

Αν θέλετε να συνδυάσετε πολλά από τα trends της σεζόν, δοκιμάστε ένα ουδέτερο χρωματικά look, με ένα ζευγάρι high fashion μπότες.

Μπορείτε να φορέσετε αυτές τις μπότες στο γραφείο, αρκεί να τις συνδυάσετε με κομψά κομμάτια, όπως ένα tailored παντελόνι και μαύρο top.

Αν το τζιν είναι το αγαπημένο σας κομμάτι, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι combat boots και μία θηλυκή μπλούζα. Συμπληρώστε με μία κομψή τσάντα με αλυσίδα.

Οι λευκές μπότες έχουν υπάρξει ένα από τα μεγαλύτερα trends τις τελευταίες σεζόν και αν θέλετε ένα πιο "ήρεμο" look, είναι ιδανικές.

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε thigh-high boots το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.