ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 τρόποι να ανανεώσετε το χειμερινό σας look με απλά αξεσουάρ


Αφροδίτη Σακκά

6 Φεβρουαρίου 2019

street_london_wss18_031.jpg

Πλησιάζει αυτή η στιγμή του χρόνου που νιώθουμε πιο έτοιμες από ποτέ να περάσουμε στη νέα σεζόν. Το καλοκαίρι, αυτό συμβαίνει συνήθως στα τέλη Σεπτεμβρίου, το χειμώνα, ωστόσο, συμβαίνει γύρω στα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου. Το να πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνεχείς αλλαγές του καιρού είναι κουραστικό και ειδικά όσον αφορά το καθημερινό μας ντύσιμο. Κάποια στιγμή δεν έχουμε αρκετή έμπνευση για να συνδυάζουμε δημιουργικά outfits και το μόνο που θέλουμε είναι να φοράμε το πιο ζεστό πουλόβερ και το πιο άνετο τζιν μας.

Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί εμείς έχουμε τρεις τρόπους να ανανεώσετε τα χειμερινά looks που μπορεί να έχετε βαρεθεί μέχρι τώρα και να τους δώσετε νέα πνοή, χρησιμοποιώντας τα αξεσουάρ σας. Είτε μία κομψή ζώνη, είτε ένα stylish αξεσουάρ για τα μαλλιά, μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι μία μικρή λεπτομέρεια για να αλλάξει εντελώς ένα outfit.

Κοσμήματα

Ένα απλό πουλόβερ ή ζακέτα μπορεί να δείξει εξαιρετικά stylish αν προσθέσετε πολλά κοσμήματα σε 80s στιλ - όπως αλυσίδες - αλλά και χρυσούς κρίκους στα αυτιά.

Ζώνες


Ένα από τα πιο εύκολα styling tricks της φετινής σεζόν, το να βάλετε μία ζώνη γύρω απ' το σακάκι ή το παλτό σας θα δώσει έμφαση στη μέση και θα κάνει το look σας άμεσο κολακευτικό.

Αξεσουάρ μαλλιών

Αν έχετε βαρεθεί τα κλασικά αξεσουάρ μαλλιών, τότε αυτό είναι για εσάς. Δοκιμάστε μία ovesized στέκα μαλλιών - και προτιμήστε ιδανικά μία με βελούδινη υφή, για πολυτελές look.

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε sneakers το 2019 και να είστε κομψές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.