ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το αξεσουάρ που θα κάνει το τζιν με πουλόβερ να δείχνει πιο κομψό


Αφροδίτη Σακκά

9 Φεβρουαρίου 2019

streetfashion_london_2018_2_waw1819_024.jpg

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει τη νέα αγάπη που τρέφει το fashion crowd για τα αξεσουάρ μαλλιών τελευταία - από τσιμπιδάκια, μέχρι στέκες, μέχρι τα scrunchies των 90s που είδαμε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες των Gucci και Miu Miu - αλλά υπάρχει ένα trend που επιστρέφει για την επόμενη σεζόν και αυτό είναι τα μαντήλια. Για την άνοιξη, τα μαντήλια είναι η νέα εναλλακτική αντί για λαστιχάκια μαλλιών και κυρίως τα πιο λεπτά στιλ, με κομψά prints.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Something Navy (@somethingnavy) on

Είναι ένα αρκετά πρακτικό trend για διάφορες περιστάσεις, αν και πολλές φορές δεν είναι εύκολο να τα εντάξουμε στα looks μας, είτε έχουμε μακριά ίσια μαλλιά, είτε φυσικές μπούκλες. Γι΄αυτό, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά looks από τις πιο stylish influencers για να πάρετε την απαραίτητη έμπνευση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Hong (@thehautepursuit) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Joe (@tylerjoe) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? (@sammijefcoate) on

Ένα μαντήλι στα μαλλιά μπορεί να δώσει άμεσα ένα πολύ κομψό και cool touch σε ένα απλό outfit, είτε αυτό είναι απλά ένα τζιν με πουλόβερ, είτε το αγαπημένο μας φόρεμα. Συνδυάστε με ένα ζευγάρι combat boots για το χειμώνα και με τα αγαπημένα σας sneakers για την άνοιξη.

 

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε το τζιν σας και να μη δείχνει βαρετό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.