ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το λευκό καλσόν είναι το trend που δεν περιμέναμε


Αφροδίτη Σακκά

13 Φεβρουαρίου 2019

51809918_295207677856734_7080941720321650856_n.jpg

Όταν σκεφτόμαστε τα πιο βασικά χειμερινά ρούχα, αυτά που μας έρχονται πάντα στο μυαλό είναι μακριά παλτό, πλεκτά κασκόλ και μαύρα καλσόν. Όπως έχει δείξει η ιστορία, ο χειμώνας είναι μία από τις πιο δύσκολες σεζόν για να εκφράσουμε το προσωπικό μας στιλ, κυρίως επειδή το μόνο που θέλουμε είναι να παραμείνουμε ζεστές. Γι' αυτό και μικρά αλλά σημαντικά βήματα στη ζωή μας μπορούν να κάνουν ιδιαίτερη διαφορά. Ειδικά ένα κασκόλ με διαφορετικό print, ένα παλτό σε έντονη απόχρωση, ή αν νιώθετε πραγματικά περιπετειώδεις, ένα statement καλσόν, που σε αυτή την περίπτωση σημαίνει λευκό.

Το λευκό καλσόν θυμίζει εικόνες από 60s icons όπως Twiggy και Penelope Tree, ωστόσο, το vintage αυτό αξεσουάρ βιώνει ένα comeback αυτή την περίοδο, κι εμείς αναρωτιόμαστε πώς να το κάνουμε να δείχνει σύγχρονο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το αντιμετωπίσουμε όπως αντιμετωπίζουμε για παράδειγμα το foundation στο makeup: Το συνδυάζουμε με έντονα ή σκούρα χρώματα και με τακούνια με λουράκια ή Μary Janes, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε αντίθεση.

Αν το ολόλευκο δεν σας φαίνεται και τόσο ελκυστικό, μπορείτε να διαλέξετε ένα με κάποιο print:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 何芯瑋 (@hsinwei.ho) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIE HINDKÆR (@mariehindkaer) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε sneakers το 2019 και να είστε κομψές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.