ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς φοράμε skinny jeans την Άνοιξη του 2019


Αφροδίτη Σακκά

24 Φεβρουαρίου 2019

street_ny_02_19_023.jpg

Το τέλειο λευκό T-shirt, ένα κλασικό blazer και οι πιο άνετες μπαλαρίνες - όλα αυτά τα κομμάτια αποτελούν βάσεις για την τέλεια γκαρνταρόμπα που κάνει το καθημερινό μας ντύσιμο πιο εύκολο. Επιπλέον, λειτουργούν και ως βάσεις για πιο εκκεντρικά κομμάτια που έρχονται στη ντουλάπα μας κάθε σεζόν. Αν και, κάθε τόσο, τα απλά αυτά ρούχα χρειάζονται μία ανανέωση.

Τα φοράμε πολύ συχνά - και ακόμα συχνότερα με το αγαπημένο μας στενό τζιν. Συνήθως, κάνουμε διάφορες παραλλαγές του λευκού T-shirt, skinny jeans και αθλητικών παπουτσιών μέσα στο Σαββατοκύριακο. Προσθέτουμε ένα blazer και ένα ζευγάρι τακούνια και αμέσως έχουμε το τέλειο office look. Σε κάθε περίσταση, τα skinny jeans είναι ίσως το κεντρικό σημείο των πιο αγαπημένων μας looks, αφού μπορούν να φορεθούν με σχεδόν οτιδήποτε έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Γι' αυτό και μας αρέσει κάθε σεζόν να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους να συνδυάζουμε το κομμάτι αυτό, έτσι ώστε τα outfits μας να δείχνουν ανανεωμένα και φυσικά, συμβατά με τα trends της εποχής.

Παρακάτω, φτιάξαμε μία λίστα με όλους τους διαφορετικούς τρόπους που μπορούμε να φορέσουμε τα skinny jeans από τώρα μέχρι και την ερχόμενη σεζόν:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ???? (@emmahill) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsey Holland (@ropesofholland) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsey Holland (@ropesofholland) on

 

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε το τζιν σας και να μη δείχνει βαρετό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.