ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το μυστικό στο layering που κάνει όλα τα outfits πιο stylish


Αφροδίτη Σακκά

25 Φεβρουαρίου 2019

street_london_02_19_182.jpg

Το layering είναι ένα κομμάτι του styling που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια και είναι ίσως η πιο απλή και εγγυημένα πετυχημένη κίνηση που μπορεί να κάνει κανείς στο ντύσιμό του, κυρίως στους χειμερινούς μήνες. Ανά καιρούς, βλέπουμε πολλές διαφορετικές εκδοχές layering - ειδικά τις περιόδους των Fashion Weeks - αλλά και στα Instagram accounts των αγαπημένων μας fashion girls.

Αυτή τη φορά, ένα νέο "κόλπο" μας τράβηξε την προσοχή και περιλαμβάνει ένα από τα πιο αγαπημένα μας χειμερινά κομμάτια: Το πουλόβερ. Για την ακρίβεια, περιλαμβάνει δύο πουλόβερ φορεμένα μαζί με κομψό τρόπο. Πώς ακριβώς γίνεται αυτό, όμως;

Η όλη ιδέα είναι να δημιουργήσουμε ένα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα στο πάνω μέρος του κορμού και γύρω απ' τον λαιμό. Αυτό σημαίνει να φορέσουμε ένα πουλόβερ-κασκόλ όπως αυτά που είδαμε στους δρόμους του Παρισιού την περασμένη σεζόν ή απλά παίρνοντας δύο ολόιδια πουλόβερ και φορώντας τα το ένα πάνω απ' το άλλο. Απλά, βεβαιωθείτε πως το δεύτερο πουλόβερ είναι πιο χαλαρά φορεμένο γύρω απ' τους ώμους για να κάνει το όλο look να φαίνεται όσο ανεπιτήδευτο γίνεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Almassi (@hannahalmassi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ven's Wife Style (@venswifestyle) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Giudicelli (@marigiudicelli) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε sneakers το 2019 και να είστε κομψές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.