ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 εύκολοι τρόποι να δείξει πιο chic το ανοιξιάτικο look σας


Αφροδίτη Σακκά

13 Μαρτίου 2019

street_ny_02_19_328.jpg

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, υπάρχουν κάποιες μέρες που απλώς δεν μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο outfit. Αντί να αγχωθείτε γι' αυτό, όμως, και να καταλήξετε να αργήσετε σε κάποιο σημαντικό ραντεβού ή να φορέσετε ακριβώς ό,τι φορέσατε και την προηγούμενη μέρα (έχει συμβεί σε όλες), μπορείτε να βασιστείτε στα παρακάτω styling tricks που θα κάνουν κάθε σας look να δείχνει chic και προσεγμένο. 

Φυσικά, το τι θα πει προσεγμένο και chic είναι αρκετά υποκειμενικό, αλλά μπορεί να οριστεί ως: Αν δείτε στον δρόμο το αφεντικό σας ή τον πρώην σας, θα νιώθατε εντελώς άνετα με το τι φοράτε; Αν ναι, τότε το outfit σας είναι προσεγμένο και chic.

Για να σας βοηθήσουμε, παρακάτω θα βρείτε τρεις διαφορετικούς τρόπους να δώσετε κομψό χαρακτήρα σε κάθε σας look για την ερχόμενη σεζόν: 

Φορέστε ένα αξεσουάρ μαλλιών

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Cygan (@lifeofboheme) on

Τα αξεσουάρ μαλλιών βρίσκονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends του 2019 - και μπορούν πολύ εύκολα να ενισχύσουν οτιδήποτε φοράτε. Επίσης, είναι η καλύτερη λύση αν έχετε bad hair day.

Layers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Μερικές φορές, το less is more είναι αλήθεια, αν και όταν φτιάχνουμε ένα outfit, το να προσθέσουμε λίγο περισσότερο βάθος ή ένα extra layer μπορεί να κάνει θαύματα. Φορέστε ένα χοντρό πουλόβερ γύρω απ' τους ώμους σας, ή ένα λεπτό ζιβάγκο μέσα από ένα πουκάμισο - είναι απλό και πρακτικό.

Tσάντα με γεωμετρικό σχήμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Details??? by @inmarbi

A post shared by Helena (@helenacuesta) on

Μία τσάντα με structured και προσεγμένη σιλουέτα μπορεί να κάνει ακόμα και τα πιο casual outfits να δείχνουν ανεπιτήδευτα cool.

 

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε το αγαπημένο jacket των street style stars 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.