ΣΤΙΛ STYLING TIPS

To print που μπορείτε να φορέσετε αντί για floral τη φετινή σεζόν


Αφροδίτη Σακκά

25 Μαρτίου 2019

chloe_wss19_035.jpg

Θυμάστε να διπλώνετε ένα τετράγωνο μαντήλι και να το δένετε γύρω απ' τον κορμό σας ως top, όταν ήσασταν μικρές; Ή να φοράτε συνεχώς μπαντάνα το καλοκαίρι; Αν ναι, τότε δεν είστε οι μόνες - και το trend της μπαντάνας επιστρέφει, μαζί με το γενικότερο κλίμα νοσταλγίας που κυριαρχεί στον κόσμο της μόδας τις τελευταίες σεζόν.

Αρκετά brands έφεραν πίσω την μπαντάνα για την Άνοιξη 2019, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για το iconic print. Από τη Natacha Ramsay-Levi για την Chloe, μέχρι τη Ditte Reffstrup για τα Ganni και τη Nicky Zimmermann για το ομώνυμο brand της, ο Alexander Wang ήταν αυτός που πρωτοστάτησε υπέρ του bandana print.

Το συγκεκριμένο trend μπορεί να φορεθεί σε οτιδήποτε, από αέρινα ανοιξιάτικα φορέματα, μέχρι τσάντες και αξεσουάρ, μέχρι πουκάμισα και μαγιό. Η boho αίσθηση που δίνει, είναι ιδανική για να αντικαταστήσει τα κλασικά floral, αν χρειάζεστε μία αλλαγή, ενώ "φωνάζει" καλοκαίρι. Αν έχετε ήδη μία μπαντάνα στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να τη δέσετε γύρω απ' το χερούλι της τσάντας σας ή στον λαιμό και έτσι να ενσωματώσετε το νοσταλγικό αυτό print ξανά στο καθημερινό σας ντύσιμο.

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε sneakers το 2019 και να είστε κομψές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.