ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε τα bike shorts το 2019


Αφροδίτη Σακκά

3 Απριλίου 2019

abaca_657756_025.jpg

Όπως και με το κολάν, τα αθλητικά σορτς είναι το πιο πρόσφατο κομμάτι του athleisure trend που έχει πάρει βασική θέση στην καθημερινή γκαρνταρόμπα των fashion girls. Τα bike shorts είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης 2019, αλλά αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με την άσκηση, ούτε με το σωματικό performance. Με έμπνευση είτε την πριγκίπισσα Diana, είτε τα looks της Kim Kardashian, οι γυναίκες βρίσκουν τρόπους να συνδυάσουν διάφορες εκδοχές του trend. Brands όπως Fendi, Dior και Chanel έχουν επίσης ενσωματώσει το trend στις collections τους για τη φετινή σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

Το συγκεκριμένο ρούχο είναι απρόσμενα ευέλικτο - και το έχουμε δει από μαύρο, μέχρι neon και με prints. Με το σωστό styling, τα bike shorts μπορούν να δείξουν ιδιαίτερα κομψά και προσεγμένα. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να το συνδυάσετε με ένα oversized σακάκι - όπως κάθε fashion girl αυτή τη στιγμή - και με ένα ζευγάρι τακούνια μπορεί να φορεθεί μέχρι και στο γραφείο. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με ρομαντικά tops με φουσκωτά μανίκια ή με άλλα athleisure κομμάτια που θυμίζουν κάτι από 90s.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Nosco (@aesthetics.anonymous) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Never say never’ - Cycling shorts

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Li (@himichelleli) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε sneakers το 2019 και να είστε κομψές 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.