ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το απρόσμενο χρώμα που θα φοράμε το καλοκαίρι 2019


Αφροδίτη Σακκά

29 Απριλίου 2019

brandon_maxwell_wss19_082.jpg

Από πολύ έντονες, μέχρι πολύ ανοιχτές παστέλ αποχρώσεις, το χρώμα έχει επιστρέψει στη μόδα την τελευταία χρονιά. Και με τις ζεστές μέρες να γίνονται όλο και περισσότερες, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να ξεκινήσουμε το καλοκαιρινό μας shopping και να ενσωματώσουμε κάποια από αυτά τα χρώματα στη γκαρνταρόμπα μας. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, το μεγαλύτερο trend στα χρώματα του 2019 δείχνει προς το mint green ή το λεγόμενο φυστικί.

Η παστέλ απόχρωση έκανε την εμφάνισή της στις collections για την Άνοιξη 2019, από σχεδιαστές όπως Brandon Maxwell και Jil Sander, ενώ την έχουμε δει και σε collections μικρότερων brands και φυσικά, παντού στο Instagram.

Όσον αφορά το styling, τα μονόχρωμα outfits είναι ο καλύτερος τρόπος να ενσωματώσετε το mint green στην καθημερινή σας γκαρνταρόμπα - και μην ανησυχείτε για το αν τα ρούχα θα έχουν ακριβώς την ίδια απόχρωση, αφού μπορείτε να συνδυάσετε διάφορες εκδοχές του χρώματος.

Δείτε ακόμη: 15 tips για να φορέσετε τα λευκά sneakers σαν τα κορίτσια του street style

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.