ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Toile de Jouy: Το print που μετράει 250 χρόνια επιστρέφει για την Άνοιξη 2019


Αφροδίτη Σακκά

9 Απριλίου 2019

tibi_wss19_021.jpg

Το να φοράμε ένα print που μετράει αιώνες πίσω στον κόσμο της μόδας, ίσως είναι η απαραίτητη δόση ρομαντισμού που χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Το toile de jouy εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1760 και τελευταία έχει κάνει την εμφάνισή του στις συλλογές των πιο up-and-coming και διάσημων σχεδιαστών.

Το print περιλαμβάνει λεπτά σκίτσα από τοπία και φιγούρες, συχνά σε λευκή και μπλε απόχρωση, ενώ το έχουμε δει και σε κόκκινο. Για τη φετινή σεζόν, οι σχεδιαστές παρουσίασαν και πιο σύγχρονες εκδοχές του - όπως η Amy Smilovic για το label Tibi, όπου παρουσίασε το print στις αποχρώσεις του μωβ και του μπλε, σε midi φούστες και πουκάμισα, αλλά και το brand Acne σε κολάν και διάφανα tops.

Το συγκεκριμένo pattern μπορεί να φορεθεί σε total look - όπως σε μπλούζα και wide leg παντελόνι σε ένα κομψό pajama look. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σανδάλια ή γόβες με χαμηλό τακούνι για retro look.

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε τα animal prints όπως τα fashion icons

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.