ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Αυτό το trend θα αλλάξει τον τρόπο που φοράμε δαχτυλίδια


Αφροδίτη Σακκά

10 Απριλίου 2019

29737497_144402356395714_1138527746348023808_n.jpg

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να φοράμε τα δαχτυλίδια μας σε όλα τα δάχτυλα εκτός απ' το μικρό - αλλά, απ' ότι φαίνεται, τελευταία οι γυναίκες διαλέγουν να φορούν τα δαχτυλίδια τους σε αυτό το δάχτυλο, δημιουργώντας ένα νέο trend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Mandler (@lizziemandler) on

Τα λεγόμενα pinky rings έχουν ενός είδους retro ρομαντισμό κι ενώ συνήθως τα φορούσαν άντρες, μερικές από τις πιο κομψές γυναίκες τα είχαν υιοθετήσει στα 60s και 70s. Από πιο ογκώδη, μέχρι πιο λεπτεπίλεπτα, τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια μπορούν να φορεθούν ως statement κοσμήματα και να συνδυαστούν και με άλλα δαχτυλίδια, φορεμένα μαζί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J. Hannah Jewelry —Jess Hannah (@j.hannah) on

Μπορείτε να πειραματιστείτε κάνοντας layering και mix and match με διάφορα σχήματα και μέταλλα, ή να διαλέξετε ένα με το αρχικό σας ή κάποιου αγαπημένου σας για oldschool look. Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram, θα δείτε πως τα pinky rings έχουν κερδίσει και την προσοχή των fashion influencers, σε πολλούς συνδυασμούς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S H Ʌ Y J E W E L R Y (@shayjewelry) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε mules σε 6 διαφορετικά outfits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.