ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα το βράδυ της Ανάστασης


Αφροδίτη Σακκά

27 Απριλίου 2019

street_fashion_wss18_118.jpg

Πολλές φορές, ειδικά αν δεν έχουμε πολύ χρόνο μέσα στην καθημερινότητά μας, φτάνουμε στο σημείο να ψάχνουμε λύσεις της τελευταίας στιγμής για διάφορες περιστάσεις στις οποίες θέλουμε πάντα να δείχνουμε κομψές. Μία από αυτές είναι και το βράδυ της Ανάστασης: Θέλουμε να ξεχωρίσουμε, παραμένοντας stylish και προσεγμένες. Τι γίνεται όμως αν δεν έχουμε προλάβει να σχεδιάσουμε το look μας;

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κομμάτια τα οποία θα είναι πάντα διαχρονικά. Ένα από αυτά, είναι, φυσικά και το μαύρο φόρεμα. Είναι το πιο safe ρούχο στη γκαρνταρόμπα μίας γυναίκας και μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε περίσταση, ενώ είναι εξαιρετικά ευέλικτο, έτσι ώστε να μπορούμε να πειραματιστούμε με το styling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Αν, λοιπόν, απόψε πρόκειται να φορέσετε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα, μπορείτε να πειραματιστείτε με τα αξεσουάρ και να του δώσετε τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης και λάμψης. Συνδυάστε το με ένα κομψό blazer ή με ένα ιδιαίτερο πανωφόρι ή διαλέξτε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα κάνουν αντίθεση. Σκεφτείτε το μαύρο σας φόρεμα ως έναν κενό καμβά. Παίξτε με τα κοσμήματά σας - μπορείτε να κάνετε layering με χρυσά, λεπτά κρεμαστά και τα αγαπημένα σας δαχτυλίδια ή να διαλέξετε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ένα ιδιαίτερο clutch που θα τραβήξει την προσοχή, δίνοντας πάντα προσοχή στα χρώματα, με τα οποία θα το συνδυάσετε.

 

Δείτε ακόμη: 6 outfits για τo βράδυ της Ανάστασης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.