ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βραδινές τσάντες: Από το παλιό Hollywood στο μεγαλύτερο Insta trend


Αφροδίτη Σακκά

8 Μαΐου 2019

street_milan_winter_02_19_047.jpg

Η βραδινή τσάντα ήταν ένα αξεσουάρ των 20s και των 30s - όταν οι stars του Hollywood και οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας άρχισαν να εμφανίζονται συχνά με κομψές τσάντες χειρός σε events και κόκκινα χαλιά. Ήταν βολικές, χωρούσαν μόνο τα απαραίτητα - ό,τι δηλαδή χρειαζόταν για μία βραδινή έξοδο. Συνήθως αποτελούνταν από όμορφο σατέν και βελούδο, αλλά και από πέτρες και κρυστάλλους που τις έκαναν τις απόλυτες statement bags.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marzook (@marzook_official) on

Μέσα στα χρόνια, οι βραδινές τσάντες παρέμειναν επίκαιρες, αν και συχνά συσχετίζονταν με black-tie events και άλλες επίσημες εμφανίσεις. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, τις βλέπουμε όλο και περισσότερο στις λίστες με τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, στα ράφια των μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων, αλλά και στα feeds των πιο κομψών fashion influencers.

Oι βραδινές τσάντες του σήμερα δεν διαφέρουν πολύ από αυτές του σήμερα - έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά τα οποία τις έκαναν δημοφιλείς εξαρχής. Από σφαιρικές σιλουέτες, μέχρι εκκεντρικές box bags και λεπτεπίλεπτες αλυσίδες μέχρι ιδιαίτερα χερούλια, τα στιλ του τώρα είναι όσο "υπερβολικά" χρειάζεται. Ουσιαστικά, η βραδινή τσάντα μετατρέπεται από ένα παραδοσιακό αξεσουάρ σε ένα μικρό έργο τέχνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Montunas (@montunas) on

Είναι ξεχωριστές, ευέλικτες και έχουν την ικανότητα να ανανεώσουν οποιοδήποτε outfit στη στιγμή - άρα, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι το αξεσουάρ του 2019.

 

Δείτε ακόμη: 9 tips για να αγοράσετε (ή να πουλήσετε) μια designer bag

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.