ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βρήκαμε τα 5+1 παπούτσια που δε θα θέλεις να βγάλεις από τα πόδια σου


Αφροδίτη Σακκά

22 Μαΐου 2019

180522_smecomm_80332_preview_maxwidth_2000_maxheight_2000.jpg

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήδη βρισκόμαστε στην αναζήτηση των πιο stylish items που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μας και θα συμπληρώσουν ιδανικά τα καλοκαιρινά μας looks. Τα trends της φετινής σεζόν προσφέρουν πολλές επιλογές και ειδικά όσον αφορά τα παπούτσια. Όπως θα γνωρίζετε ήδη, το σωστό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αναδείξει ακόμα και πιο απλό outfit - είτε αυτό είναι ένα απλό αέρινο φόρεμα, είτε ένα λινό culotte, σε συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο.

Η ερχόμενη σεζόν, φέρνει διάφορες περιστάσεις για τις οποίες θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες: Από καλοκαιρινούς γάμους, μέχρι chic εμφανίσεις στις διακοπές, πάντα θέλουμε να δείχνουμε όσο περισσότερο κομψές και προσεγμένες γίνεται, ενώ συνδυάζουμε τα μεγαλύτερα trends της εποχής με κλασικά designs που θα αποτελέσουν το κλειδί των looks μας.

Γι' αυτό κι εμείς, συγκεντρώσαμε μία λίστα με τα 6 παπούτσια που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε το καλοκαίρι του 2019:

1. Εσπαντρίγια με retro touch

Οι εσπαντρίγιες είναι ίσως το πιο κλασικό και διαχρονικό παπούτσι του καλοκαιριού. Είναι πάντα επίκαιρες και μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με mini, midi και maxi φορέματα, ενώ κολακεύουν πολύ το πόδι. Επίσης, είναι ένα παπούτσι που δείχνει κομψό σε πολλά χρώματα και έτσι μπορεί να δώσει μία διασκεδαστική νότα σε κάθε απλό ή μονόχρωμο look.

2. Διαχρονικό flat σανδάλι με ethnic στοιχεία

Η φετινή σεζόν δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο craft και στις ethnic λεπτομέρειες - και ο συνδυασμός αυτών με την άνεση ενός διαχρονικού σανδαλιού είναι ιδανικός για το καλοκαίρι. Οι χρωματικοί συνδυασμοί και η ιδιαίτερη λεπτομέρεια του συγκεκριμένου, μπορεί να το κάνει το σημείο-κλειδί του outfit σας, είτε είναι απλό, καλοκαιρινό little black dress, είτε ένα casual outfit με πουκάμισο και denim cut-offs.

3. Άνετες πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες είναι το ψηλοτάκουνο του καλοκαιριού - είναι το ιδανικό παπούτσι αν θέλετε να έχετε λίγο παραπάνω ύψος και να παραμείνετε άνετες. Μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ένα mini ή midi φόρεμα και να δείχνει εξαιρετικά κολακευτικό. Με λίγα λόγια, είναι η επιτομή του καλοκαιριού και πάντα διαχρονικό.

ή αγαπημένα flatforms

Αν πρόκειται να είστε σε κάποιο νησί ή θα χρειαστεί να περπατήσετε λίγο παραπάνω και χρειάζεστε άνεση αλλά και ύψος, προτιμήστε ένα ζευγάρι flatforms. Τις τελευταίες σεζόν, τα συγκεκριμένα παπούτσια έχουν κερδίσει την αγάπη των fashion girls και αποτελούν must-have για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα!


4. Chic flat σανδάλι

Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, ίσως το πιο βασικό παπούτσι για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τα σανδάλια. Κάθε τέτοια εποχή, οι επιλογές είναι πολλές και στόχος μας είναι να αποκτήσουμε ένα design το οποίο θα μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ κι απ' το γραφείο μέχρι τη βραδινή βόλτα. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι κλασικό και εξαιρετικά ευέλικτο, αφού μπορεί να συνδυαστεί με φόρεμα ή με τζιν, με φούστα ή με σορτσάκι. Μπορεί να φορεθεί επίσης και σε μία βόλτα μετά την παραλία, με ένα chic κιμονό.

5. Sleek ψηλοτάκουνο


Ένα ζευγάρι nude σανδάλια είναι must-have για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού είναι το παπούτσι που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να δείχνει κομψό σε κάθε περίσταση. Μπορείτε να το φορέσετε είτε με φόρεμα, είτε παντελόνι, είτε φούστα - συνδυάστε το με ένα χρωματιστό print για να δημιουργήσετε χρωματική ισορροπία.

6. Flat Babouche


To flat babouche είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα must-haves του καλοκαιριού 2019. Με έμπνευση από το Μαρόκο, συνδυάζει το boho look με την άνεση, ενώ δείχνει εξαιρετικά fashionable. Μπορεί να φορεθεί σε casual περιστάσεις, όπως σε μία βόλτα, με ένα floral φόρεμα ή και σε πιο επίσημες στιγμές, όπως σε έναν γάμο, με ένα λευκό, λινό κοστούμι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.