ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φορέστε αυτό το καλοκαιρινό outfit αν έχετε κλασικό στιλ


Αφροδίτη Σακκά

30 Μαΐου 2019

street_newyork_wss18_048.jpg

Οι καλοκαιρινοί μήνες δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για τις γυναίκες με κλασικό στιλ. Αυτή η εποχή είναι γεμάτη από boho prints, αέρινες σιλουέτες, πολύ λεπτά υφάσματα - και φαίνεται σαν τίποτα από τη ντουλάπα μας να μην συνδυάζει κλασική αισθητική και καλοκαιρινά outfits.

Αν, λοιπόν, το προσωπικό σας στιλ δε συμφωνεί με το beachy vibe και τα μακριά φορέματα που φέρνει στο στιλιστικό κομμάτι ο ερχομός του καλοκαιριού, χρειάζεται να βρείτε λύσεις για να μπορείτε να συνδυάζετε άνετα outfits που δεν θα σας ζεσταίνουν και θα δείχνουν προσεγμένα ανά πάσα στιγμή. Ένα από αυτά, είναι και το παρακάτω.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Η Jessie Bush του wethepeoplestyle, βρήκε την τέλεια φόρμουλα για ένα look που δείχνει καλοκαιρινό, χωρίς να μοιάζει σαν να πηγαίνετε στην παραλία. Συνδυάστε ένα ρομαντικό, λευκό top με δαντέλα ή ιδιαίτερα μανίκια - όπως puff sleeves, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν - με το αγαπημένο σας straight leg τζιν και ένα ζευγάρι λευκά σανδάλια με λεπτά straps ή mules.

Το συγκεκριμένο look μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ κι απ' το γραφείο μέχρι τη βόλτα του Σαββατοκύριακου.

Δείτε ακόμη: 5 λόγοι για να αγαπήσετε τα tie-front tops

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.