ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το ιδανικό καλοκαιρινό look για brunch


Αφροδίτη Σακκά

8 Ιουνίου 2019

street_newyork_wss18_057.jpg

Οι Κυριακές του καλοκαιριού είναι πιο ξεχωριστές από τις υπόλοιπες Κυριακές του χρόνου - έχουμε πολλή περισσότερη διάθεση να βγούμε έξω, να πάμε μία εκδρομή ή να απολαύσουμε ένα brunch με τους φίλους που έχουμε καιρό να δούμε. 

Και με τον ερχομό της νέας σεζόν, χρειαζόμαστε φυσικά και τα κατάλληλα outfits, για κάθε περίσταση. Σε αυτή την περίπτωση, θέλουμε να είμαστε άνετες και να παραμένουμε δροσερές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να συμβιβαστούμε με έναν πολύ απλό (και μερικές φορές βαρετό) συνδυασμό. Γι' αυτό κι εμείς, βασιζόμαστε για μία ακόμη φορά στις αγαπημένες μας fashion influencers για να μας δώσουν τις κατάλληλες ιδέες για looks.

Αύριο, λοιπόν, δοκιμάστε αυτό το look:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by All The Pretty Birds (@tamumcpherson) on

Συνδυάστε ένα σατέν top με τιράντες, που είναι αέρινο και δείχνει πάντα κομψό, με ένα ψηλόμεσο σορτσάκι που θα σας κολακέψει και με ένα ζευγάρι σανδάλια σε έντονο χρώμα, ή ένα ζευγάρι mules. Είναι εύκολο και αρκετά stylish, ενώ μπορείτε να το φοράτε όλο το καλοκαίρι!

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε mules σε 6 διαφορετικά outfits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.