ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 tips για να διαλέξετε τα πιο άνετα σανδάλια


Αφροδίτη Σακκά

1 Ιουλίου 2019

3 tips για να διαλέξετε τα πιο άνετα σανδάλια

Το αν ένα παπούτσι είναι άνετο και πρακτικό, δε σημαίνει πως θυσιάζει πάντα την αισθητική. Τα trends στα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι, προσφέρουν και τα δύο, από τη στιγμή, μάλιστα, που πλέον οι καταναλωτές δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάζουν πια την άνεση για το στιλ. 

Συγκεκριμένα, το 2019, τα sport σανδάλια έχουν λάβει ιδιαίτερη προσοχή από το fashion crowd, με τα μεγαλύτερα luxury brands να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο άνεσης και κομψότητας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Li (@himichelleli) on

Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε μερικά tips για να διαλέξετε τα πιο άνετα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι:

Ρυθμιζόμενα λουράκια

Εκτός από το ύψος του τακουνιού και τα φαρδιά straps, αναζητήστε στιλ που αφήνουν περιθώριο ρύθμισης: Δηλαδή, λουράκια που είναι ελαστικά ή μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το πόσο άνεση θέλετε.

Το υλικό

Χρειάζεται να δώσετε προσοχή στο υλικό - αναζητήστε σανδάλια από μαλακό δέρμα ή suede και βεβαιωθείτε πως δεν θα περιορίζουν το πόδι σας με κανέναν τρόπο.

Η τεχνική της δοκιμής

Η επιλογή ενός άνετου παπουτσιού που θα μπορεί να προσφέρει υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, μπορεί να έχει να κάνει απλά με τα πρώτα λεπτά που θα το δοκιμάσετε. Όταν τα φορέσετε, περπατήστε, πηδήξτε, σταθείτε στις μύτες - όλα αυτά θα σας δώσουν μία ιδέα για το πόσο σας βολεύουν. Επίσης, δοκιμάστε και ένα μεγαλύτερο νούμερο πριν τα αγοράσετε, ειδικά αν σκοπεύετε να τα περπατήσετε πολύ. Δεν πρέπει να σας πιέζουν ή να σας περιορίζουν καθόλου.

 

Δείτε ακόμη: 15 tips για να φορέσετε τα λευκά sneakers σαν τα κορίτσια του street style

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.