ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 2 πιο εύκολα outfits για το φετινό καλοκαίρι


Αφροδίτη Σακκά

17 Ιουλίου 2019

streetfashion_paris_hcah1920_166.jpg

Βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση του καλοκαιριού και ίσως να έχουμε ήδη φορέσει τα αγαπημένα μας summer looks που περίμεναν τόσο καιρό στη ντουλάπα. Ίσως η υψηλή θερμοκρασία να μην βοηθά στο να πειραματιζόμαστε καθημερινά με νέους συνδυασμούς - και απλά να θέλουμε μερικές στιλιστικές φόρμουλες που είναι αλάνθαστες και πάντα κομψές.

Ευτυχώς, υπάρχουν και μπορούν να αποτελέσουν τις βάσεις για τα καθημερινά μας outfits, που θα δείχνουν stylish ανά πάσα στιγμή. Μετά από μία γρήγορη έρευνα στο Instagram, βρήκαμε δύο looks που φαίνεται να επαναλαμβάνονται σε πολλούς από τους αγαπημένους μας λογαριασμούς των fashion influencers.

#1 Slip dress και ψάθινη τσάντα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για τη φετινή σεζόν. Τα δύο αυτά κομμάτια συνδυάζονται ιδανικά και μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση.

#2 Crop top και ψηλόμεσο τζιν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adenorah (@annelauremais) on

Το κλειδί σε αυτόν τον συνδυασμό είναι να διαλέξετε ένα top με 90s αισθητική και ένα λευκό τζιν, που δείχνει πάντα πολύ κομψό. Συμπληρώστε με ένα ζευγάρι statement καλοκαιρινά παπούτσια ή τα αγαπημένα σας σανδάλια.

 

Δείτε ακόμη: 12 outfits που θα φοράμε τον Ιούλιο 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.