ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το trend στα κοσμήματα που θα αντικαταστήσει το minimal στιλ


Αφροδίτη Σακκά

8 Αυγούστου 2019

Το trend στα κοσμήματα που θα αντικαταστήσει το minimal στιλ

Τα λεπτεπίλεπτα, minimal κοσμήματα έχουν κυριαρχήσει στις τάσεις τα τελευταία χρόνια. Τα πολλά δαχτυλίδια, οι μικροσκοπικοί κρίκοι και τα λεπτά κρεμαστά έχουν υπάρξει οι βασικές επιλογές στα κοσμήματα, ειδικά για γυναίκες με minimal στιλ. Κι ενώ τα statement στιλ έχουν εμφανιστεί στις πασαρέλες, δεν φαίνεται να επηρεάσαν ιδιαίτερα τα trends στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, μία τάση στα κολιέ έχει κάνει την εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό και έχει δώσει μία νότα φρέσκου αέρα στα looks μας - η χοντρή αλυσίδα σε κολιέ.

Τελευταία, τα λεπτεπίλεπτα κολιέ έχουν αρχίσει να αντικαθιστώνται από τις πιο φαρδιές αλυσίδες, τις οποίες είδαμε την περσινή άνοιξη αλλά και για το Φθινόπωρο 2019 στις πασαρέλες των Bottega Veneta, Marni, Prada και Off-White, σε διάφορες εκδοχές. Φυσικά, το trend δεν άργησε να εμφανιστεί και στα Instagram feeds μας, αποτελώντας βασικό στοιχείο σε statement outfits.

Μπρούμε να το φορέσουμε με ένα σατέν, slip φόρεμα ή με ένα απλό T-shirt και ένα κομψό blazer για τους φθινοπωρινούς μήνες.

Δείτε ακόμη: Πώς θα φορέσετε τα tropical prints χωρίς να δείχνουν too much

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.