ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα παπούτσια που ταιριάζουν με mini φούστες και φορέματα


Αφροδίτη Σακκά

21 Αυγούστου 2019

Τα παπούτσια που ταιριάζουν με mini φούστες και φορέματα

Τα κοντά μήκη έχουν χαρακτηρίσει ολόκληρες δεκαετίες με την ιδιαίτερη και ελαφρώς τολμηρή αισθητική τους (για παράδειγμα, στα 60s). Αλλά η απήχησή τους διαρκεί και τη σημερινή εποχή. Με τις collections των Balenciaga και Miu Miu για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019, τα κοντά μήκη επανέρχονται - γι' αυτό και είναι μία καλή στιγμή να σκεφτούμε νέους στιλιστικούς συνδυασμούς για τη συγκεκριμένη σιλουέτα. Συγκεκριμένα, τα καλύτερα παπούτσια για να φορέσουμε με mini φούστες και φορέματα.

Καθώς δεν είμαστε ακόμη έτοιμες να αφήσουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα στο πίσω μέρος της ντουλάπας (άλλωστε δεν το επιστρέπει και η θερμοκρασία) μπορούμε να συνδυάσουμε τα mini μας με διάφορα παπούτσια για να τους χαρίσουμε έναν αέρα ανανέωσης. Είτε με τα αγαπημένα μας σανδάλια, είτε με τα αγαπημένα μας μποτάκια με τον ερχομό του φθινοωπώρου, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας mini φορέματα και φούστες τη φετινή χρονιά:

Chunky sandals

Κλασικά αθλητικά

Με ψηλές μπότες

Χαμηλά τακούνια

Σανδάλια με straps

Minimal flats

Δείτε ακόμη: 7 τρόποι για να φορέσετε το slip dress ανά πάσα στιγμή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.