ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 fashion λογαριασμοί στο Instagram για να ακολουθήσετε ανάλογα με το στιλ σας


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2019

5 fashion λογαριασμοί στο Instagram για να ακολουθήσετε ανάλογα με το στιλ σας

Είτε προτιμάτε τα ουδέτερα χρώματα, είτε σας αρέσουν τα neon, είτε ακόμη κι αν θεωρείτε ότι τα κλασικά prints είναι αυτά που σας αρέσουν περισσότερο, σίγουρα θα υπάρχουν μέρες που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημά σας, βρήκαμε τους κατάλληλους λογαριασμούς στο Instagram, προκειμένου να αντλήσετε έμπνευση για κάθε στιλ.

Παστελ

Με μια ματιά στο προφίλ της Anne Johannsen, μπορείτε να δείτε όλους τους λόγους για να συνδυάσετε διαφορετικά παστέλ χρώματα σε ένα outfit. Ανάμεσα στις κομψές και νεανικές αποχρώσεις του λιλά, του γαλάζιου και του απαλού κίτρινου, φιγουράρουν και μερικές επιλογές με neon ή prints, για να σπάει η μονοτονία.

Έντονα prints

H designer Sara Brown συνδυάζει δύσκολα και έντονα prints με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί να φορέσει animal print kai tie-dye ή ακόμη και δικές της δημιουργίες.

Άσπρο μαύρο

Η Chrystelle Eriksberger φοράει άσπρο και μαύρο με μια εντυπωσιακή αφοσίωση. Το καλοκαίρι χάρισε απλόχερα έμπνευση με ολόλευκα outfits και λευκά περλέ κοσμήματα, ενώ τον τελευταίο καιρό αρχίζει σταδιακά να εντάσσει το μαύρο, καταλήγοντας σε total-black outfits και μίνιμαλ συνδυασμούς των δύο χρωμάτων.

Neon

Tα neon χρώματα επικράτησαν στις πασαρέλες, επισκιάζοντας αρκετές φορές τα ηπιότερα χρώματα. Η Salma J καταφέρνει να εντάσσει τις neon αποχρώσεις στα outfits της δίνοντας το απόλυτο '80s vibe (το οποίο είναι τεράστιο trend) στο look της.

Oυδέτερα χρώματα

Ένα από τα μεγαλύτερα trends για το φθινόπωρο, τα ουδέτερα, γήινα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν πολύ κομψά outfits. H Βrittany Bathgate τα συνδυάζει με μια μίνιμαλ αίσθηση του στιλ και τους δίνει νέα ζωή ενώ διατηρεί το σύνολο ενδιαφέρον, συμπληρώνοντας με μικρές δόσεις άλλων χρωμάτων, όπως λευκό και παστέλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.