ΣΤΙΛ STYLING TIPS

OOTD: To στιλιστικό trick που θα αναβαθμίσει κάθε minimal οutfit και δεν θα δείχνει βαρετό


Μάρθα Κουμπάνη

14 Οκτωβρίου 2019

OOTD: To στιλιστικό trick που θα αναβαθμίσει κάθε minimal οutfit και δεν θα δείχνει βαρετό

To minimal είναι ένα στιλ με πολλές χιλιάδες οπαδούς. Το Less Is More είναι μια αλήθεια δια στόματος Mies Van Der Rohe, που από την αρχιτεκτoνική βρήκε πρόσφορο έδαφος στην μόδα. Και είναι αλήθεια πως όσο πιο απλό είναι ένα σύνολο τόσο πιο κομψό -κάτι στο οποίο συμφωνούν και οι αγαπημένες μας Γαλλίδες.

Ωστόσο το minimal φορεμένο Δευτέρα με Παρασκευή, τείνει να γίνει μονότονο και βαρετό, κάτι που δεν θέλουμε στην καθημερινότητα μας. Για αυτό αναζητάμε έξυπνα στιλιστικά τρικ και κόλπα που θα δώσουν στα σύνολα μας ενδιαφέρον και θα μας χαρίσουν τον τίτλο της πιο στιλάτης.
Το σημερινό styling trick το είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και μας ενέπνευσε, Θα φορούσατε ποτέ δύο πουκάμισα μαζί; Η Julie Pelipas (Fashion Director της Vogue Ukraine) το έκανε και το αποτέλεσμα ήταν cool και stylish.

Φόρεσε δύο button downs σε διαφορετικές αποχρώσεις το ένα πάνω από το άλλο, μέσα από το oversized κοστούμι της. Επιπλέον έπαιξε έξυπνα με τις υφές, αφού το δεύτερο πουκάμισο ήταν από μετάξι σε camel απόχρωση.
Το outfit είναι μίνιμαλ και μοντέρνο, ιδανικό για τις ημέρες του φθινοπώρου που δεν μπορούμε (και δεν θέλουμε) να αποφύγουμε το layering.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.