ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Έρχεται η Black Friday και η fashion editor τα... έβαψε μαύρα!


Μάρθα Κουμπάνη

15 Νοεμβρίου 2019

Έρχεται η Black Friday και η fashion editor τα... έβαψε μαύρα!

Η Βlack Friday έρχεται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ο απόλυτος προοορισμός για τις αγορές μας είναι φυσικά το ΑVENUE!

Eπισκέφτηκα το αγαπημένο εμπορικό κέντρο και είπα να τα «βάψω μαύρα» ενόψει Black Friday. «Εισέβαλα» στα επώνυμα και αγαπημένα brands του κορυφαίου shopping spot και εντόπισα τα ωραιότερα μαύρα fashion pieces για να τα βάψετε κι εσείς μαύρα με στιλ. Ρούχα, αξεσουάρ και τα πιο εντυπωσιακά total black looks για όσες αγαπούν το μίνιμαλ στιλ και τη διαχρονική κομψότητα του μαύρου.

Διανύουμε αυτή η εποχή -λίγο πριν τις γιορτές- που το ταμείο είναι μείον και οι περισσότεροι περιμένουμε το δώρο Χριστουγέννων για να βγούμε, να κάνουμε τις αγορές μας και να ανανεωθούμε, αλλά και να ξεκινήσουμε σιγά σιγά τις προετοιμασίες.

Επιπλέον η νέα σεζόν επιβάλλει ανανέωση της γκαρνταρόμπας για το χειμώνα και το budget είναι περιορισμένο. Αν νιώθετε έτοιμες να τα «βάψετε μαύρα», εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε το τρόπο για να το κάνετε σωστά!

jenny.gr
 

Το μαύρο αποπνέει πολυτέλεια και δείχνει επίσημο, όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός. Ταιριάζει με όλα και μπορεί να γίνει η βάση για στιλιστικό πειραματισμό. Ενα head-to-toe μαύρο outfit στέκεται και μόνο του, ταυτόχρονα όμως, θα αναδείξει τα πιο fashionable αξεσουάρ και κοσμήματα σας. Επέλεξα items από κάθε κατηγορία: φορέματα, τζιν, πανωφόρια, basics, τσάντες και παπούτσια, lingerie, ρολόγια.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, η Black Friday σας ταιριάζει, όπως το αγαπημένο σας Little Black Dress.

Την Black Friday, οι τιμές στο ΑVENUE κάνουν βουτιά και είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε όλα αυτά που θέλατε εδώ και καιρό, να κάνετε update στη ντουλάπα και το στιλ σας και γιατί όχι να επιλέξετε από τώρα, τα δώρα για τους αγαπημένους σας.

jenny.gr

Η βόλτα στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου είναι μια απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, καθώς εκτός από τα ψώνια τους, μπορούν να πιουν τον καφέ τους, να πάρουν το γεύμα τους ή να παίξουν!  Άλλωστε, το πανέμορφο carousel, που έχει στηθεί στην είσοδο, σε μαγεύει από το καλωσόρισμα κιόλας.

jenny.gr

Όσο για το shopping την Black Friday, θα τα «βάψετε μαύρα» με την καλή έννοια.

Δείτε τα ωραιότερα μαύρα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσετε την Black Friday στο ΑVENUE.

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.