ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε τα ankle boots με τις φούστες και τα φορέματα σας χωρίς να κόβουν το πόδι


Μάρθα Κουμπάνη

11 Δεκεμβρίου 2019

Πώς να φορέσετε τα ankle boots με τις φούστες και τα φορέματα σας χωρίς να κόβουν το πόδι

Τα παπούτσια είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες αδυναμίες των περισσότερων γυναικών και ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό. Από τα πιο άνετα και ευκολοφόρετα είναι από τα μποτάκια. Τα αγαπημένα μας ankle boots ταιριάζουν με όλα και φοριούνται από το φθινόπωρο μέχρι και τις πρώτες καλοκαιρινές ημέρες. Τι γίνεται όμως με τις φούστες και τα φορέματα μας; Πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε με ankle boots χωρίς να κόβουν το πόδι; Ειδικά οι petite ή οι πιο γεμάτες σιλουέτες χρειάζεται να δώσουν λίγη έξτρα προσοχή στο styling για να το κλέψουν. Να ξεκαθαρίσουμε πως όλα τα σώματα είναι όμορφα και το σημαντικό είναι να αγκαλιάζουμε την εικόνα μας.

Τα ankle boots σταματούν στον αστράγαλο και είναι πιθανό να κόβουν ύψος από την γάμπα ή ακόμα και να την δείχνουν πιο γεμάτη. Υπάρχουν μερικά έξυπνα τρικ για να αποφύγετε να σας χαλάσουν την εμφάνιση. Αποφύγετε τα prints και τα έντονα χρώματα, τον περιττό όγκο στο σημείο, αναδείξτε το μάκρος των ποδιών σας με μία μίνι φούστα ή επιστρατεύστε το μαυρο καλσόν σας. Αυτά είναι τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε.

1. Όσο πιο ψηλά στη γάμπα φτάνει το μποτάκι, τόσο πιο κοντό το φόρεμα

2. Αποφύγετε τις slouchy σιλουέτες και προτιμήστε πιο εφαρμοστά στιλ

3. Αποκαλύψτε τα πόδια με κάθε τρόπο όπως ένα θηλυκό σκίσιμο

4. Προτιμήστε ουδέτερους τόνους

5. Το μαύρο καλσόν σύμμαχος σας

6. Πέιτε ναι στο τακούνι ακόμα κι αν είναι kitten heel

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.