ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βlack tie, cocktail, festive: Τα dress codes του ρεβεγιόν και πώς να ντυθείτε σε κάθε περίσταση


Μάρθα Κουμπάνη

29 Δεκεμβρίου 2019

Βlack tie, cocktail, festive: Τα dress codes του ρεβεγιόν και πώς να ντυθείτε σε κάθε περίσταση

Η παραμονή της πρωτοχρονιάς πλησιάζει και οι περισσότερες από εμάς είμαστε καλεσμένες σε ρεβεγιόν. Δεν βλέπουμε την ώρα να ντυθούμε για να εντυπωσιάσουμε και να υποδεχτούμε τον καινούριο χρόνο όπως πρέπει. Τι γίνεται όμως με τα dress codes (κώδικες ντυσίματος) που αναγράφονται στις περισσότερες από τις προσκλήσεις σε πάρτι και ρεβεγιόν;

Βlack tie, cocktail, semi formal, τι σημαίνει το καθένα; Eμείς τα αποκωδικοποιήσαμε για να είστε απόλυτα σωστές στιλιστικά και να ξεχωρίσετε.

Black Tie

Για τους άνδρες είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να φορέσουν το καλό τους σμόκιν. Οι γυναίκες, μπορούν να φορέσουν οτιδήποτε επίσημο, από ένα μάξι φόρεμα, ένα κοκτέιλ φόρεμα ακόμα και να κάνουν κομψούς συνδυασμούς.

Black Tie Optional

Οι άντρες μπορούν να φορέσουν ένα σκούρο κοστούμι με γραβάτα. Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν οτιδήποτε δείχνει επίσημο αλλά όχι υπερβολικό. Ένα φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο και εντυπωσιακά, αστραφτερά κοσμήματα είναι ιδανική επιλογή.

Cocktail

Επιλέξτε ένα κοντό φόρεμα, ιδανικό για πάρτι. Αν έχετε αμφιβολίες και δεν αισθάνεστε σιγουριά το LBD θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Αυτήν την φορά συνδυάστε με χαρούμενα, pop αξεσουάρ και παίξτε. Εδώ ταιριάζουν οι φωτεινές αποχρώσεις και τα μίνιμαλ ψηλοτάκουνα.

Festive

Tο στιλ μοιάζει με αυτό του cocktail με μια παραπάνω δόση glam. Ένα φόρεμα με παγιέτες ή μια κόκκινη μεταξωτή φούστα είναι κατάλληλες επιλογές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.