ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 ελληνικά ολόσωμα μαγιό που φοριούνται κι εκτός παραλίας


Χριστίνα Θεοδωροπούλου

7 Ιουλίου 2020

5 ελληνικά ολόσωμα μαγιό που φοριούνται κι εκτός παραλίας

Το onepiece είναι πλέον μέσα στα must have του beachwear. To ολόσωμο μαγιό κι αυτό το καλοκαίρι έχει την τιμητική του και μάλιστα θα το βρείτε σε ένα σωρό εναλλακτικές, διαφορετικές υφές prints και χρώματα. Σε αντίθεση με το bikini, που φυσικά παραμένει σταθερή αξία στην παραλία, το ολόσωμο έχει μία ιδιαίτερη γοητεία, ενώ αν φερθείτε λίγο έξυπνα στιλιστικά μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολυχρηστικό κομμάτι.

Ειδικά, οι φετινές συλλογές των ελληνικών swimwear brands, συμβάλλουν τα μέγιστα, έτσι ώστε να μπορεί κάθε γυναίκα να χαίρεται το ολόσωμο μαγιό της κι εκτός παραλίας. Εξάλλου τα bodies έχουν ήδη κατακτήσει μία θέση σε κάθε ενημερωμένη ντουλάπα και ένα onepiece μπορεί σίγουρα να τα αντικαταστήσει στο summer look σας.

Sexy, κομψά, με tropical vibes και glam πινελιές, τα ολόσωμα μαγιό που θα δείτε παρακάτω, είναι ιδανικά για να κλέψετε τις εντυπώσεις στην παραλία, αλλά και στις καθημερινές βόλτες στην πόλη ή το νησί.

Το sporty-chic

jenny.gr

Vinge Project

Το pied de poule κοντομάνικο μαγιό από την Vinge Project είναι σαφώς αυτό που χρειάζεστε για την παραλία, ειδικά αν αγαπάτε τα θαλάσσια sports. Έχει αντηλιακή προστασία, είναι άνετο και ταυτόχρονα κομψό και θηλυκό. Ωστόσο, εγώ θα το φανταζόμουν εύκολα παρέα με μία βερμούδα σε loose γραμμή κι ένα ζευγάρι sneakers για comfy εμφανίσεις τα καλοκαιρινά απογεύματα. 

To trendy - feminine

jenny.gr

Stefania Frangista 

Ένα λευκό τζιν παντελόνι κι ένα ζευγάρι σανδάλια είναι ο πιο cool κι εύκολος συνδυασμός για να φορέσετε αυτό το ολόσωμο μαγιό κι εκτός παραλίας. Ωστόσο, μπορεί πολύ εύκολα να αποτελέσει το top σε ένα λευκό κοστούμι, σε περίπτωση που χρειαστεί να φορεθεί τις καλοκαιρινές μέρες. 

Το simple & classy

jenny.gr
5

Holyday

Το κρουαζέ κόψιμο στο ντεκολτέ και η ζώνη στη μέση μετατρέπουν αυτόματα αυτό το ολόσωμο μαγιό σε ένα εξαιρετικό body. Μία μαύρη παντελόνα κι ένα ζευγάρι mules μαζί με αυτό το μαγιό, μπορούν να σας συνοδεύσουν στις ανάλαφρες καλοκαιρινές εξόδους. 

Το sexy-glam

jenny.gr

Maa Boo

Ένα εντυπωσιακό μαγιό που σίγουρα θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας, είτε το φοράτε στην παραλία είτε εκτός. Το αγαπημένο σας τζιν αρκεί για ένα sexy outfit για τα cocktails στην πόλη. Στο νησί, μπορείτε να το φορέσετε μέσα από το shirt dress για να κάνετε πιο glam τις απογευματινές βόλτες σας. 

Το sparkly

jenny.gr

Mitos

Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη περιγραφή γι' αυτό το λαμπερό ολόσωμο. Σίγουρα δεν είναι το πιο ευκολοφόρετο μαγιό, αλλά αν το υποστηρίξετε στιλιστικά, τότε σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Μία μακριά φούστα ή μία ψηλόμεση βερμούδα μπορούν εύκολα να το συνοδεύσουν για λαμπερά outfits, όλο το καλοκαίρι. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.